Ce-am mai făcut cît nu am mai scris

sâmbătă, august 03, 2013

În primul rînd, cred că pot zice că am terminat liceul, dar de fapt, mă mai leagă anumite lucruri de el. Apoi am început școala de șoferi și am primit un bilet la concertul lui Roger Waters din Piața Constituției. Biletul l-am primit cadou de la ai mei, la terminarea celor 12 clase. Ce pot spune, mi-s mîndru.



Mă pregătesc de plecare - facultatea o voi face în UK, lîngă Manchester. Mulți mă întreabă dacă nu mi-e greu să plec singur acolo. Abia aștept să încep o nouă aventură și să cunosc alți oameni. Singura chestie care mi se pare că o las neterminată aici, însă, e relația mea minunată care va face 10 luni curînd... nu sunt ani, dar nu m-ar fi deranjat să fie. Mă bucur totuși că este, a fost și va fi. Lucrurile frumoase nu se pot termina așa... 

Alții mă întreabă dacă mă mai întorc. Răspunsul pe care-l pot da e că Anglia nu este destinația finală pentru mine și, deci, nici nu știu de unde să mă-ntorc încă. Voi vedea... sunt tînăr.

Unde voi studia - Media City UK

Există o stare generală de neliniște în legătură cu faptul că mai am atîtea de făcut de înainte să plec... să îmi revăd o parte din prieteni, să călătoresc. Nu știu. Mă voi mai întoarce în țară, nu știu de ce mă agit atît, doar nu plec de tot. Sau...??! Poate involuntar știu altceva.

Vara asta trece atît de lent... și atît de rapid. E o contradicție. Nici nu am sesizat că la terminarea examenelor eram deja în mijlocul verii, aveam impresia că nu se vor mai termina; și nici cît de repede a trecut timpul de atunci pînă acum. 

Urmează despărțiri și noi începuturi.

~Rob
"Life is to be painted upon our own will."

You Might Also Like

3 comments

  1. Ma bucur sa vad o postare noua, mai ales una cu care ma pot identifica atat de mult: si eu tocmai am terminat liceul, si eu fac scoala de soferi...
    Si, probabil cea mai mare coincidenta, si eu ma duc la facultate in UK. Eu ma duc la Southampton, insa am un prieten care merge tot langa Manchester ca si tine. Merge la Huddersfield University.
    La ce sectie mergi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă bucur Emi, și mai ales mă bucur de reușita ta. Mergi la Southhampton sau la Southhampton Solent. Voi fi la Salford University, pe Internet and Multimedia Technology. Tu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc! Merg la University of Southampton, la sectiunea Computer Science.
    Pe de o parte, abia astept sa merg acolo, insa pe alta (mult mai mica, ce-i drept) parte, parca n-as vrea sa plec. Cum ai spus si tu - inceputuri noi, dar si despartiri.
    Va fi greu, insa minunat si sunt convins ca se va merita.

    RăspundețiȘtergere

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.