Am fost și înger și demon. El fuma țigări tari.

luni, martie 20, 2017


...continuare.

El fuma țigări tari. Îl voi numi de acum înainte G. Eu abia pusesem gura pe o țigaretă cu câteva săptămâni în urmă, iar acum mă învățasem să trag fumul în piept. Îmi plăcea să fie liniște perfectă când fumez, ca să aud cum se aprind frunzele de tutun. Asta nu era greu, fiindcă G. era mereu foarte greu de urnit dimineața. De obicei pregăteam eu cafeaua, strigam la el să vină să o bea, dar licoarea pe care o bea de obicei fără zahăr se răcea cel mai adesea până venea. Nu mă mutasem la el, dar ajungeam în apartamentul lui aproape în fiecare seară după serviciu. Lucram de obicei de la amiază până seara târziu, așa că fugeam la mine acasă în zori să mă schimb, ori primeam haine de împrumut de la el, ca să nu atrag atenția a doua zi la serviciu că vin îmbrăcat la fel sau boțit. G. îmi împrumuta hainele scumpe, franțuzești, cămăși satinate sau cravate cu flori. Era mai mic de înălțime ca mine și multe din hainele lui se potriveau și pe corpul meu lung, dar subțire.Atenția colegilor am atras-o, bineînțeles, imediat. Nu știu dacă prin hainele uneori diferite sau prin altceva. Mi-a spus unul din prietenii de la birou că de câteva zile par mai fericit decât de obicei. Așa era. Carnea pe mine radia de exaltare din pricina atingerilor lui. G. mă întreba după ce ne prăbușeam în așternut transpirați dacă m-am îndrăgostit de el, iar eu ziceam că nu. Apoi râdea de mine și îmi zicea că mint.

Mă poseda. În modul cel mai absolut cu putință. Îmi spusese din a doua noapte că el e dependent de sex, că dacă nu și-o trage o ia razna. Nu mă plângeam, devenisem la rândul meu dependent. Dar pentru mine era altfel. Eu devenisem dependent de ideea că cineva mă vrea nebunește, că în trupul meu cineva găsește împlinirea fanteziilor lui, că sunt atrăgător și că pot aduce pe cineva pe culmile plăcerii. Dar pentru mine era bucuria plăcerii lui, căci sexul în sine nu era mereu minunat.

Într-una din zile m-a chemat la atelierul lui. Avea o afacere cu broderii. Am făcut cunoștință cu doamnele care lucrau la mașinile de cusut și cu partenerul lui de afaceri, S. cu vreo 10 ani mai în vârstă decât G. Eu încercam să fiu, ca de obicei, dar rezervat. S. mă privea cu interes și îmi zâmbea familiar. Îmi părea un om de bun simț, serios, dar puțin împrăștiat. În seara aia l-am văzut pe G. întâia oară nervos. Țipase la S. fiindcă uitase nu-știu-ce lucru care mie mi se părea de importanță secundară. Am plecat curând, în mașina lui G., unde își ceruse iertare pentru ieșirea nervoasă de mai devreme. Pesemne îmi remarcase reacția contrariată. Mi-a vorbit în seara aia despre cât de minunat pare totul într-o relație la început și cum el este cel care strică totul la un moment dat, din prostie. Mi-a venit pe loc în minte imaginea unui copil care vine la taică-su și-i spune: „am făcut o prostie, să nu te superi prea tare pe mine, să nu mă bați!”. Și efectul scontat se produse. I-am răspuns că numai faptul că se gândește la asta îl va ajuta să nu o strice și de data asta. Abia acum, aducându-mi aminte toate aceste detalii, îmi dau seama cât de minuțios au fost alese toate cuvintele, toate situațiile, totul. G. mă citise atât de bine, încât știa cum să pregătească terenul pentru tot ce urma. Ajunși acasă, ne-am iubit până spre zori. Noroc că era sfârșit de săptămână și puteam lenevi toată ziua următoare fără griji, mă gândeam eu.

va urma...


~Crib
"Life is to be painted upon our own will."

You Might Also Like

0 comments

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.