My friend is gay

miercuri, noiembrie 24, 2010

English


I was at home last week resting after a boring day at school on my armchair and chatting on the Internet when a friend (a girl friend) surprised me with a question. She had found out that her best boy friend is gay. He told her that. And she was asking me how she shall react, how to behave around him from now on, knowing that I am a very open-minded person and a very accepting one.

At first I thought it was a joke but after I asked her some questions like "Do you mind that?" or "Does it change anything between you this thing?" which she fortunately answered negatively. I then continued saying she should relax and that she shouldn't change her behavior around him in any way, just act normally. I also said she should be happy her best friend trusted her that much.

Really now, when someone tells me something important, I feel happy that the person trusts me.
Passing on this little story, do you have any gay friends (question for my straight readers)? Or maybe even more, do you have a family member who's gay? How did you react/ would you react when you found out/ if you'd find out your friend is gay?

Off-topic: Sorry for the long break. Kiddo is busy :D, but Kiddo misses you. Don't hesitate to send me your feedbacks, comments or anything to motivate me to stay a little more around here, otherwise who knows when I might be back. :D

Don't forget to smile :)
Românã
Eram sãptãmânile trecute pe acasã, pe mess, ca tot omu` (sau nu) odihnindu-mi fundul dupã o zi la scoalã de stat si dormit pe mine XD când o prietenã/colegã cum vreti voi sã îi ziceti pe acosteazã. :D Si ce aflu eu de la ea? Cã tocmai ce a aflat cã cel mai bun prieten al ei e gay. Îmi cerea mie sfatul cum sã reactioneze, cum sã se comporte, având în vedere cã mã stie o persoanã foarte PRO pentru drepturile omului.

Acum, la început am rãmas si eu putin blocat. Pentru cã... am crezut cã e o farsã ce mi se joacã mie. Dar =) istet cum sunt am pus si eu niste intrebari de genul "Te deranjeazã acest aspect?" sau "Schimbã acest lucru prietenia dintre voi doi?" la care din fericire am primit rãspunsuri negative asa cã am continuat sã o linistesc si sã îi spun cã nu trebuie sã-si schimbe comportamentul fatã de prietenul ei si cã ar trebui sã se simtã importantã cã prietenul ei a avut aceastã încredere în ea. :)

Pe bune, atunci când mie îmi spune cineva ceva, sunt fericit cã au încredere în mine.
Trecând peste aceastã povestioarã micã, voi aveti prieteni gay (cei care sunteti cititorii mei straight)? Sau poate mai mult de atât, vreun membru în familie gay? Cum ati reactionat sau cum ati reactiona daca prietenul vostru cel mai bun v-ar mãrturisi acest lucru?

Off-topic: Scuzati pauzele astea lungi între posturi. :D Kiddo este ocupat, dar lui Kiddo îi e dor de voi. :) Mai lãsati si voi, asa, feedbackuri sau commentarii, ca sã îl instigati la reîntoarcere, cã altfel se ia cu frecatul mentei. Productia de mentosan e în crestere, serios vorbind.

Nu uitati sã zâmbiti! <3 Cât mai puteti, cã dupã vine iarna si o sã vã tremure dintii în gurã.


~Rob
"Paint your own Life and Live in your own world."

You Might Also Like

10 comments

  1. For the meer fact that I only read your blog and never leave any kind of "feed-back" as you choose to call it, that doesn't necessarily mean I don't like your writing. After all, I have you on my blog roll... so.. yeah! That about says it all.
    If you dare to leave, I'm gonna kick your lily ass!
    Besides, the steps one must take to post a comment on your post.... really Hell!

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine e un piculet aiurea. Am o prietena lesbiana si in momentul in care am aflat de lucrul asta, am vrut sa ma apropii si mai tare de ea. Cam asta a fost reactia mea si, din pacate pentru mine, este singura cunostinta care nu este heterosexuala. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :D Stiu ca am si cititori care nu lasa comentarii. =) Thanks for constantly reading me. I never said you guys dont like what I write, just that if you'd leave me comments and such I'd be more determined to write more often. =)
    Sorry for that. :D But one must make sure there is a filtering too :D And laziness is definitely a good factor that helps prevent spam :)

    Hugs and kisses. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai si ce e aiurea ? :D Ca ai vrut sa te aproii si mai tare de ea? Sau s-a intamplat ceva intre voi? Eh, nici sa te inconjori de asa multe persoane nu stiu daca ar fi bine... Avem nevoie de toate felurile de persoane, sa existe un echilibru. Ma bucur ca esti asa de gay-friendly :)

    Take care. Kisses.

    RăspundețiȘtergere
  5. Simplu ar fi scrieeeee mai mult.... deschide tainele vietii ! Pai pot spune ca prietenul meu este alcoolic, prietenul meu este pilot, prietenul meu are o papusa sexuala. Devine o mare aberatie sa deranjeze orientarile cuiva in defavoarea altuia, daca ma declar liberal nu inseamna ca nu gandesc de stanga... si nu trebuie sa aratam cu degetul pe nimeni. Prietenul prietenei a ales sa fi bi, cinste lui ca a invins monstrii care ii dau tarcoale, este vorba din romani, hotul striga prinde hotul. Asa ca prietena ta trebuie sa mearga mai departe sa se bucure ca este iubita.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc, incerc sa scriu cat pot, dar traducerile ma omoara :) Da, ai dreptate. Asta am sfatuit-o si eu, sa fie la fel ea cum era si inainte. Multumesc ca ai comentat.

    RăspundețiȘtergere
  7. He he! Nu, nu s-a intamplat nimic intre noi, dar avand in vedere faptul ca la un moment dat am fost indragostita pana peste cap de o fata ma cam pusese pe ganduri. :) Yep, i'm gay-friendly and i like it! :D

    RăspundețiȘtergere
  8. citind postul asta mi-am dat seama ca nu imi place sa ma consider gay-friendly, stiu ca sensul expresiei e interpretabil,dar ar fi ca si cum as imparti oamenii in functie de orientarea sexuala si asta nu m-ar face sa ma simt prea bine. fata de mine Nu ar putea sa imi placa toti oamenii care sun gay cum nu imi plac toti hetero si oricum nu-ti poti alege prietenii dupa astfel de criterii. Nu cred ca cineva are nevoie de acceptarea sau toleranta mea ca sa fie asa cum simte sau asa ar fi normal sa fie; exceptie ar face bineinteles un prieten care chiar ar avea nevoie sa auda asa ceva din partea mea.
    Uneori se pare ca cei care afla despre un prieten ca e gay au nevoie de mai multa consiliere; mi se pare egoist ar trebui sa se gandeasca mai mult la sentimentele celuilalt si sa lase drama personala pt mai tarziu .
    Uff ce mult ti-am scris :) Noapte buna.

    RăspundețiȘtergere
  9. Îti multumesc enorm ca ai mai trecut si pe la mine pe blog. Mã gândeam ce ti s-a întâmplat. Unde ai dispãrut. Da, ai si tu dreptate. Uneori altora le e mai greu sa ne inteleaga decat ai putea crede. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc ca te-ai gandit la mine, am fost prinsa si eu in vartejul evenimentelor de zi cu zi, dar te citesc din reader. Poate ai observat ca nu las comentarii pe multe bloguri, sunt putine blogurile pe care le citesc mereu.:) cred ca ma atasez usor de anumiti oameni.
    da sentimentele fiecaruia sunt importante, dar ar fi de preferat sa renunte la ignoranta si sa aleaga sa se informeze. :)

    RăspundețiȘtergere

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.