Gânduri la începutul verii

duminică, iunie 09, 2013


Uite că încet, încet vara a venit, școala ar trebui să se termine, dar nu o face... temperaturile cresc, sau ar trebui... și deja a trecut mai mult de o săptămână din luna iunie.

Luna mai a fost foarte obositoare pentru mine, foarte... antrenantă, dacă pot spune așa. Nu am crezut că o să ajung vreodată să cred că o să îți fie dor de momentele în care te plictiseai. Am avut teze, am dat în medie vreo patru teste pe săptămână ș.a.m.d. Și tocmai când bariera de 1 iunie, care părea impenetrabilă, a fost trecută și speranța că totul s-ar putea relaxa... am realiză că totul a fost doar un miraj. Mai e un test la mate, unul la fizică, altul la info și încă vreo două la română... exact la materiile cele mai... romantice.

Ca orice adolescent care se crede normal... și aici nu mă refer la sexualitate, ci la faptul că uneori sunt dus cu capul, abia aștept vara... să pot lâncezi la soare și în toamnă să mi se spună că mă trag din ceva trib de beduini, dar mai e până atunci. Între timp mă topește sentimentul că am atâta iubire în mine și nu am cui să i-o ofer... da, știu sună cheesy, nu știu dacă se aplică și vouă, dar uneori simt asta... iese la iveală romanticul din mine.

A mai trecut un Gay Fest, aștept să-mi povestiți cum a fost. Cel mai mult pot să spun că m-ar fi interesat raftul LGBT de la Cărturești, să-mi scrieți și voi în comentarii ce ați văzut interesant pe-acolo. Și, pentru că Gay Festul nu poate fi complete fără puțin fascism ascuns în spatele steagurilor verzi și a crucilor celtice, am observat că „prea iubita” mea Noua Dreaptă și-a făcut din nou de cap sâmbătă dimineață. Oricum, nici nu vreau să intru în subiectul ăsta, fiindcă am făcut greșeala de a intra pe site-ul lor... ce pot spune... creierul meu a primit blue screen și a trebuit să mă restartez...

Între timp, îmi cer scuze pentru absență; mai sunt două săptămâni în care dira vrea să facă tot posibilul ca să stoarcă viața din noi. Ea, din toată clasa, și Poliția Rutieră, miercurea asta și cea viitoare, așa că urați-mi noroc.


~Ovi
"Life is to be painted upon our own will."

You Might Also Like

3 comments

  1. Daca vezi raftul de la Carturestii de pe Magheru sa-mi zici si mie unde este amplasat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Voi încerca să aflu eu, mai ales dacă el a fost disponibil doar în perioada Festului, pentru că eu am o mare nedumerire dacă el a fost temporar sau e permanent.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am obținut un răspuns: acel raft a fost disponibil doar în perioada Gay Fest. Cărțile se află încă în Cărturești, dar risipite pe la alte categorii.

    RăspundețiȘtergere

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.