Eu nu am sperat vreodată la ceva mai frumos

sâmbătă, noiembrie 17, 2012

Eu nu am sperat vreodată la ceva mai frumos decât ceea ce trăiesc de două luni încoace; o fericire liniștitoare, înălțătoare și semnificativă. 




Trecut.
Îmi aduc aminte când eram mic și îmi spuneam, încercându-mă să mă conving, că nu vreau să fiu ca toți ceilalți, că nu vreau să fiu un om al sexului și știu și acum cu câtă ardoare îmi doream să fiu norocos: să pot găsi pe cineva pe care să iubesc și căruia să îi pot oferi toată dragostea mea, fără complicații, fără drame, care să mă dorească nu doar pentru ce statut financiar sau doar pentru sex, ci pentru cum sunt, cum gândesc și care să știe să aprecieze cât de mult pot iubi.

Mereu am dat tot în „relațiile” pe care le-am stabilit cu ceilalți. Dar acum, după patru ani extraordinari din viața mea realizez, și sunt conștient că am mai zis-o, că a TREBUIT să trec prin dezamăgiri, că a trebuit să mă îndrăgostesc și să fiu rănit, că a trebuit să învăț să nu mă dau bătut pentru ca acum să apreciez cum se cuvine iubirea pe care i-o împărtășesc lui.

A trebuit să plec la ora 4 dimineața de acasă, pe 2 ianuarie ca să am parte de primul meu sărut, a trebuit să plec la Brașov în acea vară ca să am parte de o experiență lacustră minunată, a trebuit să merg la Iași, dintr-o iubire nebunească, ca să văd viața de cămin. A trebuit să mă îndrăgostesc în această vară ca să văd cine îmi este cu adevărat apropiat și cui îi pasă de ceea ce simt. Și sincer, nu regret nimic din toată existența mea de până acum. Unele poate au fost prostești. Unele poate copilăroase. Dar TOATE mi-au oferit niște experiențe de viață minunate și mi-au adus aminte că sunt om și mi-au arătat cât de mult pot iubi, dar și cât de mult nu pot oferi din ce am, fiindcă sentimentele nu sunt întotdeauna reciproce.

Prezent.
Și sunt mândru de mine. Am ajuns într-un punct în care sunt mândru că am reușit să-mi trăiesc viața fără să zic că am vreun regret. Nici măcăr unul. Din câte am făcut și am zis, nu am nicio nemulțumire sau regret în ceea ce mă privește; am trăit și trăiesc exact așa cum consider că e bine.

Eu nu am sperat niciodată la ceva mai frumos, pentru că am vrut ca frumosul să mă ia prin surprindere. Și a făcut-o.



~Rob 
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

4 comments

  1. Da, și am o presimțire că nu mă va părăsi prea curând! Îți mulțumesc pentru comentariu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Niciodată să nu regreţi ceea ce ai făcut pentru ceea ce eşti tu acum se datorează tuturor actiunilor tale.Singurele lucruri pe care le poţi regreta sunt cele pe care nu le-ai făcut. “Cel mai frumos dintre toate lucrurile in viata este sa intalnesti o alta fiinta umana alaturi de care sa iti petreci viata. Relatia este o adancime tot mai mare, frumusete si bucurie o data cu trecerea anilor. Iubirea dintre doua persoane este cel mai minunat lucru. Dragostea nu poate fi gasita daca o cauti in disperare sau daca iti doresti si te rogi sa o ai. Este vorba despre un accident divin si cel mai minunat lucru al vietii.” - Sir Hugh Walpole

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos ai spus! Ma bucur sincer pentru bucuriile si trairile tale si iti doresc tot mai multe si mai edificatoare si pentru 2013!
    la multi ani,

    Ana Q or ex-strumfita cu esarfa :P u know me.

    RăspundețiȘtergere

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.