Cum să ne mai oripilăm azi? (Limbaj obscen!)

marți, august 14, 2012

E simplu. Deschidem planetromeo.com (saitul ștrumpfilor) și citim:


Sclav sexual supus şi foarte ascultător, împreună cu amicul meu cel mai bun cu care locuiesc în aceeaşi curte în sectorul 5 căutăm bărbaţi finuţi şi perverşi în acealşi timp cu care să legăm o relaţie de prietenie şi de sex. Soţiilor noastre le place să privească cum ne fute un bărbat. Ne place să stam capră şi să fim penetraţi anal de către un bărbat în timp ce soţiile noastre ne priveşte. Ne place de asemenea să fim luaţi foarte pervesc şi vulgar direct de la prima întâlnire. Doresc să fiu luat cu apelativul "Păpuşica Creţulie". Pentru alte detalii despre fanteziile noastre aştept mesajele voastre năzdrăvanior. Solicităm discreţie şi igienă maximă. Plătim foarte bine dacă e nevoie. Vă pupă dulce unde vreţi voi Florin şi Ioana, Alex şi Andreea.
Citim de la utilizatorul FlorinSclavPasiv (11051758)

Adăugăm și fotografie ca să vă dați seama ce oameni există, domnule, pe site-ul acesta diabolic. (Am uitat să menționez, sursa e chiar PlanetRomeo, așa că you are the only one responsible for the pictures uploaded.)

Continuăm și mă scuz pentru limbajul explicit (și pentru viitoarele vizite care vor proveni din căutări pe google ale acestor termeni, pentru că s-a mai întâmplat). Deci, cică:


Vreau dominare si un stapan dur sa ma futa multi baieti 5-6 activi cu puli groasa si vreau dominare.sa ma bati la cur si vreau sa fiu torturat de voi si dominare la greu.xxl ;xl .dominare.Ling curul tau ;ling picioare ,si ling ce vreiti voi si adidasii tai ciorapii tai in gat si vreau sa fiu futut dur.

Vreu sa ma dominator in gat si in cur si sa te pisi in gat si pe mine si sa ma futeti si in grup 5 activi cu puli mari si groasa si sa ma futa in cur dur si flecmee si pisat la greu.
Deslușim de la violator (11458942)

Acum să râdem puțin, dar fără să lăsăm aparențele să apară:
Snt o persoana fara fite,populara, nematerialista.


Imi doresc sa am multi prieteni,un iubit care sa-mi fie cel mai bun prieten,neobsedat sexual,cu care sa ma inteleg si sa comunic.


Imi place sa merg in club sa dansez,imi place sa ma copilaresc,dar pot fi si matur.

Urasc minciuna si pe cei care vor sa ma schimbe doar asa k sa se simta ei in regula alaturi de mn.Frate asta sunt si cn nu ma place jet direct.:*:*:*:*:

APROPO MA DECLAR CEL MAI CUMINTE GAY.Nu stiu cum sunt altii dar ma stiu pe mine.Cui nu-i convine pa!:*

Fara bosorogi.Kt au fost tineri au "iubit"de colo pana colo si akm ca nu se mai uita nici pulea la ei vor relatii.Duceti-va ca s-au facut reduceri la cosciuge:d

Fara obsedati sexual.faceti laba ca va trece.exista dusuri reci:))

Nu imi puneti poze cu pula voastra....snt satul:))de a mea.o vad mereu fiind cea mai buna prietena a mea.:))

Nu ma intereseaza ce scrii...in cazul in care ma caracterizezi...si iti dai cu parerea despre mine...snt cum vreau eu si nu am de gand sa schimb ceva la mine pt cnv.Nu te cunosc, nu ma cunosti tine-ti pliscul!:*:*:*:*:*

Fara jigniri ,fara intrebari stupide.Un simplu salut si poti deschide un subiect

Nu vreau mari frumusetzi pt ca nici eu nu sunt,dar nici un mostru fara dinti in gura nu vreau.

Snt copilaros,tare in gura,rad,plang,dansez de nebun si nu imi dau cu presupusu despre nimeni.Vreau prieteni,
snt o persoana populara si deschisa,vb cu oricine indiferent d pozitie sociala sau mai stiu eu:*:*
MAI INTAI CUNOSTI OMUL SI APOI ITI DAI CU PRESUPUSU!!!!!!!!!!!!!!!!

IAR VOI ASTIA CU FITE CARE VA DATZI MARI DOMNI NU UITATI CA IN PAT INDIFERENT DE POZITIE{P,V,A}
TOTI SUNTEM gay:))deci lasati fitele...:))!!!!!!

Nu inteleg dc nu putem sa ne intelegem intre noi...si tot timpul lasam aparentele sa apara.

Curva,necurva,travestit,netravestit,escort...etc.toti apartinem acestei comunitati si ar trb macar de fatzada sa ne comportam mai frumos unii cu altii fara barfe si rasete....

Iar sexul dupa parerea mea este doar o eliberare,nu inteleg dc asa multi obsedati...pt cateva minute unii ar fi in stare sa sara de la balcon,platesc milioane pt o muie sau mai stiu eu ce futeala...

ASTIA SUNTEM,TREBUIE SA NE ACEPTAM!:*

Bunul simt ar trebui sa existe,rar dar macar sa fie acolo undeva ascuns in fiecare...
Stai k aici nu are cum sa existe asa ceva....numai obsedatzi,si cel mai rau...exact k la aventisti:))suntem totzi bagatzi in aceeasi oala:(:))
Ne abținem să nu râdem la ce a scris mihamihailab (10923396)

Gata cu oripilarea pe ziua de azi, mai mergeți și plimbați-vă, luați aer.

~Rob
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

20 comments

  1. Când o să am timp o să caut câteva profile pe care le ţin minte. I've seen things you wouldn't believe... ¬¬

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mai am cuvinte. In general nu comentez gusturile altora, dar citatele astea chiar m-au dat pe spate. WTF, ultimul e vai de el.


    Am si eu cont de 2 zile pe romică si deja imi vine sa dau delete.


    PS: Si când mă gândeam că Florin Dobrescu (prima poza) e presedintele unui partid nationalist-fascist (Partidul Totul pentru Tara) care lupta impotriva homosexualitatii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare o dovada de imaturitate sa copiezi pozele de pe un site ca si PlanetRomeo si sa le publici aici. Nu cred ca are nimeni nevoie de asemenea publicitate. Daca si-au pus pozele pe site-ul respectiv, nu inseamna ca si le doresc peste tot pe internet. In ceea ce priveste primul individ, ce sa zic... fiecare are fanteziile lui, cine sunteti voi sa il judecati? Dintr-o data toata lumea e mai ceva ca Maica Tereza. Probabil ca ati ramane surprinsi sa aflati ce fantezii au cei mai buni prieteni ai vostri sau chiar partenerii, fantezii despre care poate nu au curajul sa vi le impartaseasca. Macar ei au niste sotii mai open-minded. Daca ele ii accepta asa, cine sunteti voi sa ii criticati? Eu zic ca mai tragice sunt greselile de ortografie si dezacordurile din text, dar asta e alta mancare de peste. In fine, mi se pare un lucru urat ce ai facut. Nu cred ca ti-ar conveni nici tie sa iti gasesti poza pe alte bloguri, desi din cate am vazut pe Romeo nici nu ti se vede fata in poza... ascunsi in spatele unor pseudonime sau poze blurry/cropped/sau mai stiu eu cum, e usor sa aruncam cu pietre in altii. Poate cu timpul te mai maturizezi... vad ca ai 18 ani oricum...

    RăspundețiȘtergere
  4. Mama ca atac...
    Acum sincer, omul cand isi publica poza pe un site ca romeo trebuie sa se astepte ca aceasta poza sa ajunga si pe alte bloguri, asta e riscul unui portal public de genul lui romica. In legatura cu primul domn din articolul de mai sus, domnul e presedinte al unui partid fascist care lupta inpotriva homosexualitatii dar isi publica mesaje de genul pe romeo.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragul meu Raul,
    Tot materialul din articol este scris la mișto. Nu judec pe nimeni și nici nu critic. Imaturitate? Nu cred. Pozele sunt publice pe profilele lor. Dacă nu doreau să le publice pe internet, nu o făceau în primă instanță. Adresa fotografiilor (dacă vei da click dreapta - copy image address sau copy image URL) vei vedea că sunt de pe PlanetRomeo. Asta ar trebui să vă învețe ce înseamnă privacy și cât de ușor pot ajunge anumite fotografii în mâna celor ce nu vă vor binele. Nu l-am judecat pe domnul Florin, făceam doar mișto. Este un tip de umor de care nu toți își dau seama din prima, sau nu îl gustă. Dar apoi există dreptul la libera exprimare, iar eu voiam să subliniez ce specimene există pe Ștrumpf.
    Aș aprecia dacă ai semnala greșelile din text. Nu te contrazic, poate că sunt.
    E adevărat că poate că nu mi-ar conveni ca fotografiile să apară pe internet. Dar atâta timp cât îți asumi riscul expunerii pe acest site, trebuie să îți asumi și responsabilitatea pentru utilizarea materialului în alte scopuri.
    Dacă ai ajuns de pe Romeo pe blog, află că nu Andy a scris acest articol (pentru că știu că el e cel care mai are încă un cont acolo și are linkul în descriere), ci Rob (scrie destul de clar asta), iar eu nu mai am nici cont, nici fotografii pe acel site. Și crede-mă, erau cu fața mea.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Oare nu are fiecare dreptul sa fie orice???


    Daca noi insine criticam, sau facem un pamflet despre altii, cu ce drept il facem? Mi-ati oferit un bun motiv sa nu-mi dau niciodata pozele la inaintare pe vreun site gay, dovedindu-mi ca voi insiva nu sunteti toleranti cu altii.


    F trist. Nu m-astept sa-mi publicati comentariul, dar ... Sunt unii care isi pun pe romeo pozele nud, complet nud si apoi nu vor sa aiba de-a face cu 'curve'? Pe aia de ce nu-i taxati?

    RăspundețiȘtergere
  7. Si inca ceva, pe nimeni nu l-a dus mintea ca profilul primului individ sa fie facut la mishto de cineva, special ca sa-l umileasca? N-ar fi prima si nici ultima oara.


    Ciudati sunt pe romeo cu ghiotura. Dar cui nu-i place, sa-i ignore. Asa fac eu. Si n-am murit.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ca să nu mergem pe două fronturi cu răspunsurile, îți voi răspunde aici ambelor comentarii.


    1. Fiecare are dreptul să fie orice. Și? Am interzis eu dreptul fiecăruia să fie cine vor să fie? Am zis eu asta e prost, sau asta e greșit? Mi-am permis să arăt ceea ce EU consider a fi hilar.


    2. Dacă noi înșine nu criticăm, atunci cine? Se vor găsi niște „ei înșiși” care vor critica, în final, deci nu înțeleg asta cu „cu ce drept îl facem?” Îl facem cu dreptul de a ne exprima și pentru a sublinia exemple de „așa nu” sau de a arăta cât de josnici am ajuns... Nu este vorba aici de o selecție pe un criteriu sau altul, George, e doar un post aleatoriu cu ce am considerat eu stupid.


    3.Toate comentariile sunt publicate pentru că în definitiv, fiecare are dreptul la propria opinie. Iar a mea a fost exprimată mai sus. Sper că ai citit și răspunsul pe care i l-am dat lui @cbaf92d5fb6fa40290ac13d753eab42e:disqus.


    4.Ba da, George, „m-a dus mintea”, dar pe mine nu m-a interesat dacă e sau nu făcut la mișto. Pentru că postarea se cheamă „Cum să ne mai oripilăm azi?” nu cu cine. Iar ceea ce am găsit pe site, transcris mai sus, mi-a cauzat mie un sentiment de „făcut mișto”, dacă mă înțelegi.


    5.Mă rog, cu ignoratul, te privește și e perspectiva ta de a privi lucrurile. Și eu treceam cu vederea prostia, clișeele, imaturitatea când eram la început. Acum am început să le taxez.


    „A different world cannot be built by indifferent people” - Peter Marshall

    RăspundețiȘtergere
  9. fiecare face cum crede, inclusiv in public. iata de ce un blog e doar un blog, niste opinii. din fericire, nu e ziar de scandal si nici cultural. succes cu blogul vostru, a fost prima si ultima oara cand am intrat pe el. oripilat am fost de faptul ca voi faceti mishto intr-un fel fara discernamant.


    p. s. Si eu taxez, dar in stilul meu personal, nu public pe un blog. Succes la mishtocareala si cu alte profile/persoane de pe romeo.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mă doare fix în diacritice că nu mă mai citești tu. :) dacă ești prea fraier ca să duci o discuție, te privește. Fac și scriu ce doresc eu. :) în rest, fiecare are dreptul la propria opinie, să fie cât de penibil dorește și să se creadă cât de deștept poate. Atât timp cât există, voi taxa prostia și penibilul.
    Ultima explicație: http://anothergaykiddo.blogspot.ro/2012/08/raspuns-la-cum-sa-ne-mai-oripilam-azi.html
    Și stai tu liniștit. Eu am lăsat mesajele să vorbească de la sine, altfel să știi că există și site-uri de scandal care stau și urmăresc pe Romică. Ia uită-te tu aici: http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/burlacul-sergiu-barboni-vedeta-pe-un-site-de-matrimoniale-gay-ii-anunta-ca-pe-cei-interesati-ca-este-baiat-de-casa-si-ca-o-are-marimea-xxl-231780.html

    Acela e doar un exemplu.
    Mi-am pierdut deja destul timp tastând pentru voi, cei care nu înțeleg.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ultimul comentariu: nu-mi pasa ce crezi tu si nici cat esti de destept tu si cat de prost sunt eu. Insa nu ai dreptul sa judeci pe nimeni. Succes! Prefer sa raman eu prost si tu destept.
    Nici nu am ce sa inteleg.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu trebuia să te mai întorci, doar așa ai zis.
    Nu am zis că tu ești prost și eu sunt deștept. Așa ai luat-o tu. Am zis-o la modul general. Te-am făcut doar fraier că dramatizezi un căcat care trebuia defapt să te amuze și apelezi la metode gen victimizarea mea și șantajul „emoțional“ cum ar fi faptul că vezi Doamne nu mă mai citești, sau că sunt imatur, miștocar și alte alea. Am dreptul să gândesc și să mă exprim. Care parte din asta nu ai înțeles-o? Nu mai comentez pe tema asta!

    O seară bună!

    RăspundețiȘtergere
  13. Veşnic Visător25 august 2012 la 02:47

    =))))))) A meritat să revin în lumea blogurilor.

    RăspundețiȘtergere
  14. A meritat? XD Și când mă gândesc că eu mi-s de vină. La câte mi-am luat cu articolul ăsta, măcar mai e cineva care apreciază...

    RăspundețiȘtergere
  15. ce sa spun domne.....probabil am cateva greseli de ortografie...oricine are,dar macar am scris ce am vrut,nu inteleg dc va dati cub presupusu....ce nu va convine..hm...daca nu comentati nu va imbogatiti:))

    RăspundețiȘtergere
  16. frate ...........nu sunteti sanatosi?nu aveati dreptul sa postati ce am scris eu p profilul meu...idiotii dreaq....romania frate...p ce ca suntem putini ne mancam mai rau k "fiarele",iar ce am scris acolo 99,99%e adevarat...

    RăspundețiȘtergere
  17. unu l mana m-am descris k persoana...ok am sarit d l un subiect l altu....si doi l mana aveam tot dreptul sa spun in scris ce vreau d l cnv chiar daca este ditamai romanu"
    sa ma pis p ala care a dat copy paste
    nu este frumos,atata timp cat nu fac rau nu inteleg dc mi se face....

    RăspundețiȘtergere
  18. Scumpule, nu ți-am făcut niciun rău, nu mai dramatiza atât. Profilul tău este cât se poate de public, așa că mi-am permis să arăt tuturor ce-ți poate mintea. :)
    Stai liniștit, nu ai devenit popular peste noapte.

    Pe 16.10.2012, la 08:30, "Disqus" a scris:

    RăspundețiȘtergere

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.