Nu știam că maneliștii pot fi sexy

vineri, august 24, 2012

Sunt într-o perioadă destul de ciudată. Atât de ciudată încât am ajuns să zic că o manea e okay. Ce dracu? XD Am găsit 2 maneluțe, una cu un prost făcut grămadă, aka Fernando de la Caransebeș aka Tembelaș. Măcar de mi-ar face rost și mie de un castravete gros din ăla, că duc lipsa. Cealaltă adunătură de sunete aruncate pe net vine cu un personaj bun, dar dezamăgitor de .... mă abțin. Maneluța lui e decentă, dacă ar fi tăcut din gură ar fi fost și mai bine. XDStart la oripilare!

~Rob
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

4 comments

 1. Unde vezi tu SEXI? Sper ca nu ai standarde atat de jos, mai ales ca iti placea Tom Daley, deci nu cred ca ai standarde atat de scazute.

  RăspundețiȘtergere
 2. BoDo ăla arată decentuț. Doar el. Tembelașul de Fernando are o față de prostănac. Mno. Am zis doar de înfățișare, că altfel nu cred că îi prea duce capul. :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Veşnic Visător25 august 2012, 02:40

  Ai nevoie de ochelari sau de sex. :)

  RăspundețiȘtergere
 4. M-ai făcut să râd. XD E clar că sunt nefutut. ASTA CLAR, ASTA CLAR!

  RăspundețiȘtergere

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.