Someone, please stop the drama!

duminică, august 12, 2012

Am nevoie de puțin ajutor, pentru că, sincer, nu știu cum să opresc drama din viața mea și a celorlalți. Sau prostia, for that matter. Explicați-mi și mie vă rog, cum, după ce dai semne că nu mai ai chef de el, acest el încă se așteaptă să îl suni și când îl suni îți strecoară un „mi-e dor de tine”, „nu ai mai dat niciun semn”. Dar presupun că unele lucruri nu sunt la fel de evidente pentru unii cât sunt pentru alții. 

Adică după ce o comiți (nu vreau să intru în detalii), fii frate măcar bărbat și asumă-ți faptele.  So, someone please stop the drama!~Rob
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

2 comments

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.