Răspuns la „Cum să ne mai oripilăm azi?”

miercuri, august 22, 2012

Oare am scris eu articolul acela în care mi-au sărit în cap câteva persoane? Oare? 
Aș vrea să dau un răspuns clar, ca să nu mai fie nevoie să explic mereu, pentru că se pare că nu toți îmi înțeleg umorul. Nici nu trebuie, în definitiv.
 • Articolul este scris la MIȘTO, ca să RÂDEM.
Ceea ce înseamnă că nu am nimic cu nimeni, iar dacă nu ai prins nici din modul în care am scris articolul, nici nu ai reușit să te amuzi din conținutul articolașului, nu prea îmi guști umorul, dar asta e. Nu pot avea această pretenție. 
 • Fiecare are dreptul la propria părere.
Și de aceea gândim cum gândim, construim raționamente, reacționăm la diferiți stimuli în moduri diferite și mai ales ajungem la concluzii într-un anumit mod. Trebuie să învățăm să respectăm acest lucru. Adică respect faptul că unii doar atât pot și na, asta sunt, nu am ce face, sunt cum sunt, gândesc cum gândesc pentru că s-au întâmplat X lucruri care le-au schimbat perspectivele șamd., dar asta nu înseamnă că nu pot să îți arăt cât de penibil ești, iar asta mă duce la următorul punct.
 • Fiecare are dreptul la libera exprimare.
Drept pentru care eu am decis să îmi exprim opinia și repulsia față de ce am găsit pe Romeo prin acel articol.  Dacă nu sunteți de acord, foarte bine! Asta înseamnă că puteți să gândiți pentru voi și aveți păreri diferite. E bine să fie așa. Dacă sunteți de acord sau îmi împărtășiți sentimentul, atunci înseamnă că ne asemănăm puțin. 
 • Nu mă interesează cine sunt persoanele acelea, sau dacă ele sunt adevărate.
Am scris articolul cu un sentiment: REPULSIE. Cauzată, sigur de niște oameni, dar dincolo de ei, de prostia existentă printre noi, de modul în care se scrie (încă!), de conținut și de imaginile proprii-create de acele persoane. 

Ex: „Ne place să stam capră şi să fim penetraţi anal de către un bărbat în timp ce soţiile noastre ne priveşte.” În afară de modul foarte explicit și detaliat în care sunt descrise preferințele sexuale (priviți aici un mod corect de a folosi termenii preferință și sexual alăturat), hilară este și exprimarea defectuoasă.
 „Doresc să fiu luat cu apelativul "Păpuşica Creţulie".” Ghiciți singuri ce e amuzant aici.

Vreu sa ma dominator in gat si in cur” Dominator? DOMINATOR? Hai frate, pe bune?

Iar în ceea ce-l privește pe ultimul protagonist, întregul lui mesaj e o ciorbă totală, în care am subliniat părțile care înfățișează cât îl duce pe el mintea, astfel că nu consider că mai e nevoie să mă explic.


 • EU nu am uploadat fotografiile nicăieri. 
Ele sunt luate DIRECT de pe Romeo, cu URL frumos. Dovadă că fotografia lui violator nu mai este afișată pe blog acum în urma ștergerii acesteia de însuși el, cel care își scria dorințele pe Ștrumpf. Deci sunteți singurii răspunzători pentru materialul încărcat pe internet! Tot ce faceți public, este public! Nu mă mai luați cu faze de genul „CU CE DREPT?”, pentru că sunteți singurii responsabili de asta.


Revin!

~Rob
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

2 comments

 1. Repulsie simt si eu, dar macar nu o fac publica. Oare toti perversii de prin occident sunt judecati asa de aspru? Si inca o treaba: romeo, si orice site gay (gaydar, etc) de acelasi gen este unul de agatat, nu unul al decentei, nici cu profil cultural sau intelectual. Scurt. Succes! Ultima postare, nu ma mai intereseaza, sper doar sa va maturizati in aprecieri, gusturi si critici.

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu știu, nu am zis că persoanele din articol sunt perverse, ci penibile. :) Nu știu în occident ce mai fac oamenii, deși mă îndoiesc că există prostia la fel de mare ca la noi, dar îți pot arăta ce se întâmplă în Africa:
  http://www.ideidegay.ro/2011/10/imagini-socante-ce-patesti-daca-esti.html  GayRomeo este un site de dating, într-adevăr, dar asta nu exclude decența sau intelectul. Nu știu de unde gândirea asta.

  RăspundețiȘtergere

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.