Lalele înainte de Finlanda și primul meu zbor cu avionul

miercuri, aprilie 24, 2013

Vreau să zic câteva lucruri, înainte de primul meu zbor cu avionul, înainte de prima mea vizită în Finlanda.

1. Am împlinit recent împreună cu minunatul meu iubit 6 luni de când suntem oficial împreună, de când l-am „cerut” și pot spune că au fost niște luni extraordinare, însă nu pentru că totul a fost drăguț, plin de surprize, cadouri, călătorii și momentele pe care le-am petrecut împreună, ci pentru momentele când lucrurile nu au fost așa; au fost extraordinare pentru că am avut mici divergențe, pentru că a trebuit să luăm decizii împreună, pentru că deși semănăm suntem diferiți și am avut multe de învățat: adaptare, dedicare, răbdare, pasiune. Pentru că a trebuit să ne schimbăm pentru mai bine, pentru binele relației, dar și pentru că fiecare din noi a scos din celălalt lucruri și fețe mult mai bune decât dețineam înainte. Pentru că în 6 luni am avut amândoi maturitatea de a nu ne certa, ci de a judeca totul rațional și a cântări lucrurile. Mulțumesc pentru asta! Așa că, iubitule... lalele.



2. Sunt poate la sfârșitul adolescenței mele, și nu știu în ce măsură mai sunt un kiddo, însă cu toate astea, mă simt acum la fel de plin de viață ca acum câțiva ani. Vin însă perioade de examen pentru mine, vin perioade de stres, de studiu. Și aș vrea să îmi scriu puțin rezoluțiile pentru lunile ce urmează:

  • Îmi doresc să îmi schimb anumite obiceiuri, să continui să mă schimb pe mine.
  • Îmi doresc să petrec una din cele mai frumoase veri de până acum.
  • Îmi doresc să iau carnetul de șofer, pentru a-l face mândru pe tata.
  • Îmi doresc ca în această vară să mai fac lucruri drăguțe pentru persoane random, ca Free Hugs-urile ale căror fan eram.
3. Sunt foarte mândru de mine că am reușit să obțin un Overall Band Score de 8.00 la examenul de IELTS. Maximumul era 9. Cu toate astea mai am de lucrat la Writing. Există un fior în mine în legătură cu facultatea care îmi crează niște emoții fantastice. Dar emoții care te motivează, te fac mai puternic, mai dornic. Sunt... entuziasmat.

Să sperăm că nu pică niciunul din cele 4 avioane cu care voi zbura. Aveți grijă de voi! Sper că acest articol are cât-de-cât sens. Toodles.



~Rob
"Life is to be painted upon our own will."

You Might Also Like

4 comments

  1. Rob, articolul are sens. Congratz pentru cele 6 luni, în care sunt sigur că ai învatat multe, poate atat de multe încat acum nu îţi dai seama. Cât despre mersul cu avionul, stai liniştit, probabilitatea ca un avion să se prăbuşească este de 1 avion la 3 milioane. Have fun & take care !

    RăspundețiȘtergere
  2. Perkele! Vreau și eu în Suomi! Și un iubit. În orice caz, felicitări pentru amândouă. Și pentru IELTS și pentru chestiile cu ce e de făcut, mă alătur ție cu punctele 2 și 3 și dacă o să pot să îmi mențin moralul ridicat cu atâta matematică pe cap când voi veni în București, am să pun pe listă și punctul 4.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă bucur că a înțeles cineva ceva. Săru' mâna, cred că am învățat foarte multe... Da, sunt foarte liniștit, adăugam și eu puțină dramă articolului la faza cu avionul. By the way, vă scriu din Finlanda. Mersi pentru urări.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt în Lammi, un mic sătuleț, dar mișto locul. Am trecut și prin München, și prin Helsinki. Am văzut Alpii. :) am avut mici turbulențe, dar mi-au plăcut.

    Iubesc decolarea. Succes în ce ți-ai propus. Și mie.

    RăspundețiȘtergere

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.