De ce contactul vizual cu un tip familiar, dar străin, e ciudat

luni, aprilie 08, 2013


E ciudat pentru că nu știi de unde doamne iartă-mă îl știi. Deși știi că îl știi. Și ai și o vagă impresie că din club.

Cum s-a întâmplat: autobuzul 335, de cum m-am urcat am știut că îl știu de undeva. S-a uitat insistent la mine, m-am uitat insistent la el. Sigur că tot ezitam, când privirile ni se intersectau. Am continuat așa până la aeroportul Băneasa, unde am coborât amândoi. Apoi ne-am reluat activitatea de privit. La un moment dat am început să zâmbesc.

Avea un mers ușor de domnișoară. Oi avea eu prejudecăți. S-a urcat în 301, și am continuat să ne holbăm, eu zâmbind și în cele din urmă făcându-i cu ochiul.

Funny moment în autobuz. Vouă vi se întâmplă?

~Rob
"Life is to be painted upon our own will."


You Might Also Like

3 comments

 1. Rob,cred că fiecare dintre noi a avut parte de cel puţin un moment asemănător. Apropo,mie mi s-a întamplat în metrou, de fapt daca ma gandesc numai în metrou mi s-a întamplat.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ah, de câte ori nu mi s-a întâmplat și în metrou... Ai dreptate. Dar asta a fost ciudățel pentru mine...

  RăspundețiȘtergere
 3. This brought a smile to my face :D
  Eu am patit odata ceva similar... Eram prin mall, parca, si am vazut pe unul vag cunoscut. Ne-am uitat unul la celalalt putin, dar eu m-am uitat in alta parte. Dupa ce am trecut pe langa el (mergeam in directiie opuse), mi-am intors privirea si, surprins, am observat ca si el a facut acelasi lucru. Am suras si am mers mai departe.

  RăspundețiȘtergere

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.