Despre Kiddos

Rob

Sunt ateu și mă ghidez în viață după principiul propriilor puteri generatoare de serendipitate și întâmplări  (așa l-am denumit eu). Cred că noi suntem în mare parte responsabili pentru ce ni se întâmplă, ce simțim, cum interacționăm și cum interacționează ceilalți cu noi. Avem puterea de a schimba ce e în jurul nostru, trebuie doar să ne-o dorim. Studiez în Manchester, Marea Britanie și vorbesc cam... 5 limbi în total, 4 străine (engleză, franceză, portugheză și puțină spaniolă).

Vârstă și Localitate
21 ani - Manchester, UK

Planuri de viitor
În principiu, planul meu pe termen lung e să devin profesor.

Pasiuni și Hobbyuri
Tot ce ține de IT și securitate, designul web, călătoriile, portugheza și scrisul.Andy

Mă consider un luptător, asta de când am reușit să evoluez și să trec peste multe obstacole pe care le-am întâmpinat. Sunt adeptul vieții în doi, al unui mic dejun servit în liniște alături de el, al serilor pe malul mării auzind valurile spărgând. Sunt genul de om care tinde spre un vârf și care încearcă să îl cucerească ușor-ușor. Demodat sau prea visător - acesta sunt eu.

Vârstă și localitate
21 ani - București

Planuri de viitor
Doresc să studiez Web Design și limbile străine.

Pasiuni și hobbyuri
IT&C, transporturile, modelismul feroviar, călătoriile.Ovi

În primul rând, mă consider un pic nebun. Sunt repezit, nerăbdător și delăsător. Întotdeauna prefer să evit o ceartă, lăsând de la mine. Încă mai există în mine naivitatea specifică anilor copilăriei (nu sunt prea sigur dacă aș vrea să renunț total la ea. Sunt un nebun visător. Am multă, poate prea multă încredere în oameni. Am speranța că lumea se poate schimba, că se poate îmbunătăți dacă ne schimbăm felul de a gândi și dacă am renunța la ură. Și în final, (încă) pot spune că eu cred în dragostea pură, eternă.

Vârstă și localitate
20 ani – Arad și București

Planuri de viitor
Să studiez istoria și să devin profesor universitar (ar fi ideal), dar mi-ar plăcea să fiu și profesor în liceu.

Pasiuni si hobbyuri
Istoria, transporturi feroviare, socialism, literatură, călătoriile.

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.