Videoclip despre motivul pentru care e nevoie de parteneriat civil

miercuri, aprilie 17, 2013

El: Shane. Celălalt el: Tom. S-au întâlnit, s-au îndrăgostit. S-au mutat împreună, au pornit o afacere împreună. Au călătorit, au adoptat un cățel. Au trecut și prin momente dificile împreună. Timp de 6 ani... după care lucrurile s-au schimbat. De ce? Pentru că s-au despărțit. Moartea i-a despărțit. 

De ce e important un parteneriat civil? Ce e un parteneriat civil? Ce înseamnă drept al omului? 

Vara aceasta se va lansa și un film documentar despre această poveste. Mai multe informații pe http://bridegroommovie.com/
~Rob
"Life is to be painted upon our own will."

You Might Also Like

0 comments

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.