Un strop de praf cu aromă de răbufnire

luni, noiembrie 26, 2012

Privesc mintea ca un spațiu al infinitului, al dramatizării absolute, scena pe care se joacă piesa imaginabilului, a viselor. M-am împăcat cu gândul că o parte din mine a murit, iar cealaltă parte se dezintegrează încet, fiind resuscitată din când în când de creații supuse aerului încărcat de alcool. Nu sunt o umbră, ci mă simt o marionetă goală și scobită de vânt.

Dar oare când au început frunzele să îmi cânte neliniștea cea mută? Luna zice că de-atunci, însă eu cred cu tărie că nu demult. Cum să ai mintea atât de îndurerată și de opacă, încât să urăști un produs al prietenilor tăi cei mai buni? Mi-e scârbă, silă și greață când știu că acel monitor în fața căruia mă așez zilnic așteaptă să scriu ceva, despre ceva, pentru ceva ce a pierdut recent dragostea pe care i-o purtam.

Mi-e silă să scriu, obișnuiam să o fac pentru mine, însă și-a pierdut strălucirea de când nu am mai avut momentele noastre intime. Toți și toate au rămas doar reflexii, iar eu stau întins, visând la stele, dând din când în când în clișee romantico-dramatice, tragi-comice.

Nu vreau să mai promit nimic, vreau doar să pot să mai simt ceea ce simțeam înainte. Și vreau să pot să adorm să nu mai fiu nevoit să gândesc. Uneori vreau să rămân prost...

You Might Also Like

0 comments

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.