Ninge-afară, dogorește înăuntru - despre 2012

duminică, ianuarie 06, 2013

Nu, nu sunt(em) pe cale de dispariție, ci ne facem de cap, cu școala, cu băieții, cu vacanța.

În ceea ce mă privește am făcut 18 ani, anul trecut ce-i drept, prin luna septembrie. Nu am băgat pe nimeni la răcoare. Sunt în clasa a 12-a la liceu.

2012 a fost un an mișto pentru mine. Chit că nu mi-am pus nicio rezoluție pentru anul trecut. Am întâlnit persoane noi, am cunoscut persoane noi, mi-am pus încrederea în persoane nepotrivite, dar am învățat să îmi ascult instinctul și am trecut peste, cu mai multă experiență acumulată.

Am fost la Brașov, am fost la Cluj. Am făcut și nebunii, am cunoscut și un băiat minunat cu care sunt oficial de vreo 3 luni, neoficial de mai mult...

Revelionul a fost departe de casă, însă cu prietenii mei cei mai buni.

Repet acum ce am mai zis: nu regret nimic, iar singura mea dorință e să fiu fericit.

Vă doresc și vouă același lucru. La mulți ani.

A, și am supraviețuit încă unei apocalipse!

~Rob
"Life is to be painted upon our will."


You Might Also Like

2 comments

 1. deschid foarte rar reader-ul sa mai citesc bloguri, dar postarile tale le citesc mereu si nu pot sa cred ca ai deja 18 ani, pt ca te citesc de cand aveai 14-15, nici nu mai stiu si chiar fara sa te cunosc mi-ai devenit drag :).iti doresc sa fii fericit si de ce nu, cat mai multe nebunii.

  RăspundețiȘtergere
 2. Vai iris dacă ai ști cât mă bucur să văd că încă mă mai citești. :) Pregătesc alte postări, așa că stai pe aproape.

  Da, am crescut ca un nesimțit, doar în ani, că altfel sunt la fel de pitic. *rolls eyes*

  Cele mai dragi hug-uri!

  http://24.media.tumblr.com/a68f7bdaefa4f15c49de39ad32e8410f/tumblr_mgkeuphTSq1rmt39to1_500.gif

  RăspundețiȘtergere

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.