Sponsors, Partners and Friend Sites/Blogs Wanted!

vineri, octombrie 30, 2009

English
The blog launch is only 2 days away. I am looking forward to finding some partner sites to drive visitors to my blog. What can I offer in return are references to my partner websites on my blog and/or links in the upper menu.

If you are interested please contact me using my contact page which will be available soon.

Edit: The Contact page is available here: http://anothergaykiddo.blogspot.com/2009/11/contact.html
Românã

Mai sunt 2 zile pânã la lansarea blogului. As vrea si îmi doresc sã gãsesc bloguri/site-uri partenere pentru a putea aduce mai multi vizitatori pe blogul meu. Ce pot oferi în schimb este de asemenea publicitatea pe blogul meu a partenerilor mei.

Dacã esti interesat, contacteazã-mã utilizând pagina de contact disponibilã aici:
http://anothergaykiddo.blogspot.com/2009/11/contact.html~Rob
"Paint your own life. Live your own world."

You Might Also Like

0 comments

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.