Fabulis

marți, martie 16, 2010


English
What's Fabulis? Fabulis is a new site for gays, which promises something different. And it really got my attention. Why? Because it's not a dating site, but a socializing one, only it's for gay men. A site with latest gay news and other stuff like this.

Why do I promote it? Because their idea is nice and because they have a nice motto: Celebrate Life.

So if you're fed up of Romeo and trying to hook up with someone tomorrow night you could try socializing a bit and make some friends like you.

Oh, and if you like their clothes you can order some. Some of them are really, really nice.

Fabulis is launching soon, this spring.
Come! Dating is not everything.

Românã
Ce e Fabulis? Fabulis este un nou site pentru gay, dar care promite sã fie diferit. Iar pe mine unul chiar mã atrage o astfel de idee. De ce? Pentru cã nu va fi un site de dating (întâlniri) ci un site de socializare pentru bãrbatii gay. Un site cu cele mai noi stiri din comunitate si alte lucruri d-astea. XD

Acum de ce îi fac publicitate. Pentru cã ideea lor e drãgutã si pentru cã au un slogan ce pe mine m-a prins: Celebreazã viata.

So, dacã te-ai sãturat sã stai pe Romeo si sã încerci sã îti gãsesti cu cine sã ti-o tragi mâine searã ai putea încerca sã îti faci prieteni si sã socializezi mai mult cu cei de teapa ta.

Si dacã îti plac hainele lor îti poti comanda niste bucãtele de la ei. Au niste articole foarte drãgute.

Fabulis se lanseazã în curând, în acestã primãvarã.
Vino si tu. Datingul nu e totul!

:)


~Rob
"Paint your own Life and Live in your own world."

You Might Also Like

1 comments

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.