Football? Surprise!

sâmbătă, iunie 12, 2010

English
O-ok I admit it. Football is not one of my favorite sports, but it's ok I watch it sometimes. I mean, I used to watch it, considering I haven't turned on the TV in months (seriously!).

But don't lose hope! If I'd see something like in the clip below every match, I think I wouldn't stop watching it. Hehe.
Do you like football? If yes, why? If no, what or who would make you watch it?

[The clip was removed from youtube, sorry]

Bonus Question: Why wasn't he wearing any underwear?!

Românã

Recunosc cã fotbalul nu este sportul meu preferat, desi este în regulã, mã mai uit din când în când. Pardon, având în vedere cã nu am mai deschis televizorul de... 3-4 luni sã mã uit la vreun film sau emisiune... cred cã nu mã mai uit la nimic.

Dar mai sunt sperante încã! Dacã as vedea la fiecare meci ceva ca în clipul de mai sus cred cã m-as uita non-stop XD. (clipul a fost sters de pe youtube, sorry)
Vouã vã place fotbalul? Dacã da, de ce? Si dacã nu, ce v-ar face sã vã uitati la meciurile de fotbal?

Întrebare bonus: De ce nu purta chiloti/boxeri/boxeri-briefi pe el?!

~Rob
"Paint your own Life and Live in your own world."

You Might Also Like

0 comments

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.