Underwear thieves are everywhere

luni, octombrie 04, 2010

English
What a sad morning. It's morning... for me at least. I told you that winter is coming slowly. It's cloudy more often than we were used to. People change their clothes with ones that can keep them warm. There are good news too, fortunately. :D

I've won another pair of underwear, yay. And they're the funniest underwear I got. Really. Let's show you. (Check the pictures downwards.)

Keeps your 'boys' where they belong? XD Isn't that sweet?
Ok-ok and the underwear thieves part is the best. I simply loled when I saw that. XD

Did I tell you they are orange? I know I've just promoted baskit underwear, but I think it worths it. They are so cool.



Românã
Ce dimineatã mohorâtã. Este dimineatã. Cel putin pentru mine. Vã ziceam eu cã vine iarna, încet-încet. Si na cã e înnorat tot mai des. Lumea se îmbracã tot mai gros (din pãcate). Totusi, existã si vesti bune. :D

Am mai câstigat o pereche de lenjerie intimã. (Adicã boxeri, mã.) Si sunt cei mai funny boxeri pe care i-am primit vreodatã. XD Pe bune. Haideti sã vã arãt de ce. (Uitati-vã la pozele de mai sus.)

1."În cutie se aflã o pereche de boxeri de calitate superioarã ce stã sus pe talie, jos pe picioare si îti tine "bãietii" unde trebuie. Poartã-i cu mândrie."

Nu e cel mai drãgut lucru spus pe o cutie de lenjerie intimã?
Si nu am terminat!

2."Acestia nu sunt boxerii tatãlui tãu. Nu ne ocupãm cu vânzarea lenjeriei intime obosite, demodate, albe pe care mama ta (Doamne ajutã!!!) obisnuia sã ti ia într-un pachet de 8 de la magazin. Nu domnule!"

Acestia nu sunt boxeri doar pentru persoane frumoase care sã li se potriveascã pe corpul lor. Stim cã vrei acel corp (si noi!!), dar trebuie sã te descurci cu ce ai. Desigur, avem perechi cu stil si pentru cei cu pãtrãtele, dar ti-am împachetat de asemenea o pereche cu stil care aratã bine si pe noi ceilalti.

Nu te alarma dacã prietenii sau chiar tipul de lângã tine în vestiar te întreabã de unde ti-ai luat boxerii. Este doar "gelozie de lenjerie intimã" si e destul de întâlnitã printre clientii nostrii. Este inofensivã si în timp te vei obisnui cu ea. Doar multumeste-i si spune-i de site-ul nostru www.baskitwear.com, iar de acolo ne vom ocupa noi."

=) Hai spuneti ceva... cum vi se pare?

3."[...] sau agatã-i afarã pe sârmã, dar fi atent la perechea ta de boxeri baskit. Hotii de lenjerie intimã sunt peste tot."

Iar asta, dupã pãrerea mea a fost cea mai tare. :)

XD Îmi place SUA din ce în ce mai mult. Si v-am spus cã sunt portocalii?
Si am fãcut si publicitate la o firmã, dar nu conteazã. Pãrerea mea e cã meritã.

Si asa aratã:


~Rob
"Paint your own Life and Live in your own world."

You Might Also Like

5 comments

  1. hehhe misto boxeri.. si au si o culoare misto :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Lol...pai la ce concurs de...lenjerie intima...i-ai castigat? Bv!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daaaa stiu. Ii iubesc. Mersi ca ai trecut pe aici :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe fabulis. :) Am mai castigat de la ei un hanorac, un tricou, si o alta pereche de chiloti. :) Si tocmai sunt pe punctul de a mai castiga o pereche.

    RăspundețiȘtergere
  5. Numai bine iti faci toata garderoba de la ei...o sa fi o reclama ambulanta! Joke! Bafta... :)

    RăspundețiȘtergere

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.