Schimbări după trei luni

duminică, decembrie 08, 2013
„Au trecut trei luni și știu că ești foarte încîntat și că ai început să te obișnuiești. 
Dar eu sunt și mai încîntat că mai este puțin și vii în România. 
Abia aștept să te revăd.”

Au trecut trei luni. Sunt încîntat, dar parcă mai încîntat că au trecut atît de ușor și fără mari probleme. Ți-am dus dorul în prima lună. M-am simțit aproape ca acasă din primele zile. Mă rog, mai puțin fără familie și fără tine. Dar acum acasă parcă se simte și aici. 

Am găsit o altă „familie”. Una destul de temperamentală, dar m-am obișnuit. Știi că sunt foarte sociabil și mă adaptez ușor. M-am îndrăgostit între timp. Dar ca și povestea noastră, lucrurile nu sunt și nu au fost simple. Și probabil că nu vor fi. M-a cerut de prieten ieri. Deci sunt luat. 

Facultatea merge foarte bine. Trebuie să îmi bat capul cu nu știu ce film. Dar o să o scot la capăt. 

Și eu abia aștept să-mi revăd familia. Aștept să te revăd. Dar sper că realizezi că ne-am schimbat, iar lucrurile stau altfel între noi acum. Sper că nu prea diferit.


~Rob
"Life is to be painted upon our own will."

You Might Also Like

0 comments

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.