Scrisoare despre sinceritate către C.

duminică, februarie 19, 2017


Prin casă, cred

Dragul și superbul meu C, 

Îți vine să crezi că încă vorbim, dincolo de distanța ce ne desparte? Sau de faptul că nu s-a întîmplat nimic între noi. Adică... s-a întîmplat ceva. Ne-am destăinuit unul altuia, ne-am confesat cu sinceritate, ne-am descoperit slăbiciunile și ne-am susținut reciproc în momente de greu. Nu mi se întîmplă des să țin legătura cu persoane pe care le cunosc pe Tinder, în principiu pentru că nu prea sunt de calitatea pe care o cer eu.

Acel pahar de vin va trebui să fie cu vin dulce pentru mine... îmi pare rău să te dezamăgesc. Dar te asigur că se va întâmpla. Poate mai curînd decît crezi. Cine știe?

Timpul trece pe lîngă noi, dragul meu. Timpul trece și la fel trec și oportunitățile. Ridică-te din durere, analizează ce-ai de învățat și treci mai departe. Fii sincer cu tine și cu cei din jur. Eu, cel puțin, așa îmi ghidez viața. Așa am făcut-o de cînd eram mic, de cînd m-am acceptat. La 14 ani m-am întrebat „Vreau să îmi reprim sentimentele, să pornesc o familie, să am copii și o soție și să ajung să o înșel cu bărbați sau vreau să fiu sincer cu mine și să îmi trăiesc viața sincer?”. Sper că e clar ce am ales.

Poate lucrurile nu vor fi sau ieși mereu așa cum îți dorești, dar uneori poate că nici nu trebuie. Nu ai de ce te teme de ceea ce simți, chiar dacă e durere, ură, supărare sau îndrăgostire, prietenie, iubire, dor. Dorul e unul din cele mai frumoase sentimente ce există, iubirea e poate cel mai greu sentiment de întreținut. Cît mai poți amîna viitorul în care ești fericit? Nu lăsa timpul să îți fure oportunitățile, șansele de a lua decizii care îți vor sau nu îți vor schimba viitorul. Preia controlul asupra destinului tău... Preia controlul asupra destinului, e oximoronic, nu?

Fii sincer cu tine. Fii sincer cu ceilalți. Fii sincer cu V și cu oricine altcineva înainte și după V. Nu îți pot promite că vei primi același lucru în schimb. 

Gîndește-te.

Am scris că sunt prin casă, dar nu cred că mintea mi-e în casă. E departe, se gîndește la B. Cred că m-am îndrăgostit. Din nou. Despre asta, însă, te voi ține la curent în privat.

Cu sinceritate,

~Rob
"Life is to be painted upon our own will."

You Might Also Like

0 comments

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.