Another singing kiddo

vineri, noiembrie 05, 2010

English
I'm becoming a pedophile, I know. :D I found this clip on the Blogger Buzz Blog so I said why not share it with you too. The kid, MattyB seems like a future success considering he follows Bieber's path. I only hope celebrity won't change him. I think it did already... Americans are so predictable... really.


Forgive me... Haha.
P.S.: I still like Justin Bieber.

Românã
Devin un pedofil, stiu. :D Am gãsit clipul pe Blogul celor de la Blogger asa cã am zis de ce sã nu vi-l arãt si vouã. Pustiul, MattyB pare a fi un viitor succes având în vedere cã usor-usor urmeazã drumul pe care si Bieber l-a parcurs. Sper cã celebritatea nu-l va schimba. Desi probabil cã a fãcut-o, deja, cumva. Americanii sunt atât de previzibili... pe bune.

Iertati-mã. Haha

P.S.: Tot îmi place Justin Bieber ROFL


~Rob
"Paint your own Life and Live in your own world."

You Might Also Like

0 comments

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.