Cãtãlin Botezatu gone wild

marți, ianuarie 04, 2011

English
I don't know about you, but Cãtãlin Botezatu seemed a little bit over the edge now. Maybe he has all the rights.
Poor man. He doesn't deserve this whole shit, even if he might be at least bi.




Românã

Nu stiu dacã si voi ati avut aceeasi impresie, însã de data asta Cãtãlin Botezatu mi s-a pãrut cã a trecut putin pragul. Poate are tot dreptul.
Sãracul om, nu meritã toatã batjocura asta, chiar dacã ar putea fi cel putin bi.


~Rob
"Paint your own Life and Live in your own world."

You Might Also Like

5 comments

  1. well I'd say he's totally gay :)) but that's just me :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Well, in my humble opinion I'd say he's at least bisexual. Si cred ca daca s-ar opri din circul asta si ar recunoaste i-ar fi mult mai bine. Cred ca stim cu totii discutia lui cu acel tip de la telefon... Ma rog... este totusi dreptul lui la viata privata. Iar uneori media chiar exagereaza.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da cei drept media din Romania este praf din pct asta de vedere rau de tot.. adica nu mai fac diferenta intre ceea ce e de can can si pana unde pot sa intre in viata privata a cuiva.. Dar cred ca si-au cam luat-o si ei in cap si pentru audienta fac orice.. ca nah romanul nostru oriunde ar fi el este inventiv si face orice pe bani, corect?

    Da iar fi mult mai usor daca ar recunoaste ca si bi.. dar nah eu raman la opinia mea cu gay!

    RăspundețiȘtergere

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.