I adore him

vineri, noiembrie 27, 2009

I can't believe it's been one week. A week in which I felt how hard it is to miss someone, how incredible it is to feel the love and the passion.


So because it's been already one week, which I can add, a week that barely passed, because I was continuously thinking about him, we decided to celebrate somehow so we... celebrated. And we talked again. A lot. And we laughed, and we listened to music. And we once again declared our love. I now know that he really cares about me, even though I barely doubt it.


I adore him. And I now know that he is unique. That's why I love him so much.
Românã
Nu pot sã cred cã a trecut o sãptãmânã. O sãptãmânã în care am simtit cât de greu e sã duci dorul cuiva, cât de incredibil e sã simti dragostea.

Si pentru cã a trecut deja o sãptãmânã, la care pot adãuga, o sãptãmânã ce abia a trecut, pentru cã eu m-am gândit în continuu la el, am decis sã celebrãm cumva. Si am celebrat. Si am vorbit din nou... mult. Si am ras, si am ascultat muzicã. Si ne-am declarat iar iubirea. Acum stiu cã îi pasã de mine, chiar dacã abia m-am îndoit de asta.

Îl ador. Si acum stiu cã e unic. De aia tin la el atât de mult.

~Rob
"Paint your own life. Live your own world."

You Might Also Like

0 comments

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.