Kiddo recommends: *The Band Perry*

luni, mai 16, 2011

English


If I die young,
Bury me in satin,
Lay me down,
On a bed of roses.

[...]

Maybe then you'll hear
The words I've been singing,
Funny when you're dead
How people start listening.

Monday again. Another week, two more. Another month. And then holiday. Geezus, I can barely wait, I feel wasted and bored. I want to simply do nothing.

Today I recommend you an entire album, not just a song. Specifically, The Band Perry album because I consider it very nice. I don't know if you like Country music, but when I heard them, the first thing that came up in my mind was Taylor Swift, who I love.

In the end, cause we have a short post today, I wish you have a sexy week!



Română

Dacă mor de tânăr,
Îngroapă-mă în satin,
Întinde-mă pe
Un pat de trandafiri.

[...]

Poate atunci vei auzi
Cuvintele pe care le-am cântat.
E amuzant că atunci când ești mort,
Oamenii încep să asculte.

Luni, luni. Încă o săptămână, încă două, înc-o lună. Și apoi vacanță. Doamneee, abia aștept, că nu mai pot. Sunt obosit și plictisit. Vreau să frec menta.

Azi fac ce fac și recomand un album, nu o melodie. Mai exact albumul The Band Perry al celor de la The Band Perry. Că e super. Nu știu dacă vă place genul Country, dar eu când i-am auzit, primul lucru care mi-a venit în minte a fost Taylor Swift, pe care eu o iubesc. Și de aia îmi plac și ei.

În final, căci avem articol scurt azi, vă doresc o săptămână secsi!


~Rob
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

2 comments

  1.  nu-mi place taylor swift insa trupa  asta e chiar dragutaa :)) [ si videoclipul  e XD in special cand se trezeste scufundandu-se ] ^^ 

    RăspundețiȘtergere

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.