Lady Gaga - Judas

vineri, mai 06, 2011

English
While the song is already available on the internet for over 2 weeks, here comes the newly launched clip of Judas, Gaga's latest single, which is, maybe not as shocking as the others were, but as good as them. There are always different opinion to be heard, anwyway.

I will let you taste the lipstick and don't forget that Born this way, Gaga's newest album is going to be launched on 23rd of May.Română

Melodia este deja pe net de vreo 2 săptămâni cred și iată că și clipul și-a făcut apariția. După două clipuri dedicate mai mult sau mai puțin comunității LGBT, iată că Gaga revine în forță cu un clip care este, poate, nu la fel de șocant, dar la fel de bun pentru Judas, cel mai nou single al ei. Părerile sunt împărțite mereu, totuși.

Vă las să savurați rujul! Și nu uitați, 23 mai, lansarea noului album, Born this way!


~Rob
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

0 comments

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.