Severus Snape: It gets better!

vineri, iulie 29, 2011

Română
Amuzant sau serios, Severus Snape, interpretat foarte bine de Gavin Crawford, transmite un mesaj pe care nu ar trebui să-l uităm. Lucrurile vor sta mai bine! Asta dacă nu cumva uitați să vă faceți tema!

Enjoy.
English
Funny or serious, Severus Snape, impersonated by Gavin Crawford, transmits a message that we should not forget. It gets better. That if you won't forget to do your homework.
Enjoy.


via Queerty
~Rob
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

0 comments

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.