Vanitas vanitatum omnia vanitas.

sâmbătă, octombrie 15, 2011


Deșertăciunea deșertăciunilor. Totul e deșertăciune.


Viața nu e o funcție constantă.
Mă descopăr, mă regăsesc, gîndesc și retrăiesc sentimente, iar uneori mă scufund în rutină. Călătoresc, zîmbesc, beau și trăiesc.



Am descoperit o grecie posomorîtă, o grecie necunoscută, dar familiară, o grecie pe care am reușit să o cuceresc, iar în final să îi dau viață. Aceasta m-a surprins, în schimb cu mai mult decît speram. A fost o grecie mult mai romantică, mai tandră și mai sinceră decît ultima dată. De data asta lucrurile s-au întîmplat, nu doar mi le-am imaginat. Dar și mult mai riscantă. Sunt un efeb. Iar grecia m-a învățat că uneori lucrurile se întîmplă. Onestitate - cu dus și-ntors și dragoste platonică.

Am cunoscut un X, un Y, dar cu ei ecuația a dat 0, și din fericire, funcția nu e o ecuație identică, so who knows? Z era o necunoscută imaginară și mai ales incompatibilă cu sistemul meu de ecuații, pentru că rezultatul meu aparține numerelor reale, nu complexe, așa că a trebuit să mă-ndepărtez. Pe de altă parte Ț e încă în ecuație. Nu am reușit să-i aflu rezultatul. Uneori îmi dă bătăi de cap... Îmi aduce aminte de momentele cînd eram naiv. Visam la eternitate și la iubirea din prima. Trăiesc însă momentul. No strings attached.

Da, adolescența.

Brașov de două ori. Școală de vreo 15 ori mai mult. Și un training. Să plec sau să nu plec? O iubesc pe mama. Cineva m-a întrebat cînd le voi spune. Nu știu. Va veni momentul. Cîștig independență financiară. Asta îmi place. Dar am și mai multe responsabilități. De ce devin un om mare? Simt că am nevoie de pauză.

Îndeajuns. Mă-ntorc la joaca de-a viața. Urați-mi ghinion. Voi avea nevoie.
  ~Rob
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

5 comments

  1. Eu nu știu cum a fost prima ta ”Grecie” decât din ce mi-ai dat să citesc și acolo trebuia să descos faptele reale dintre rânduri. Era cam detașată vocea care spunea povestea, ți-ai dat seama? Eu de abia acum am remarcat. E bine că a fost bine acum. Cred. Nu ai spus.
    (Ai uitat un punct în titlu. Punctuația se traduce.)
    Când erai naiv erai mai prietenos. Se putea vorbi mai ușor cu tine atunci. Ai un început de aură sceptică în jurul tău, dă-o la o parte cât încă mai poți. Scutură-te o dată și deschide ochii până când simți aerul rece. Dacă nu merge, mai scutură-te o dată sau lasă-mă pe mine.
    Training-ul care a stat în calea paharului tău de bere gratis. De ce? Vii cu mine odată și îl primești atunci. Nu te gândi că devii un om mare și nu vei deveni. Procesul se poate și inversa.
    Primul răspuns poetic, într-adevăr. Însă ia-l în serios, eu asta am făcut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Grecia a fost de neuitat. Am pus punctul. Încerc să-mi recîștig naivitatea. Cum, însă? Cum? Cum să o dau la o parte? Ce ai de gând să-mi faci? Mi-e frig deja. =)
    Absolut, voi veni! =) Sunt mic, mic, mult prea mic ca să fiu încă mare. =) mersi, apreciez. Mwah.

    RăspundețiȘtergere
  3. ai  un motto grozav,felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Masaj erotic pitesti26 noiembrie 2011 la 01:48

    scrii foarte frumos,felicitari pentru blog!

    RăspundețiȘtergere

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.