Uneori iti vine sa nu

joi, decembrie 01, 2011

S-ar putea ca după atâta timp să îmi fi pierdut capacitatea de a scrie mișto. Dar cred că pot scrie încă citibil. E întâi Decembrie. Aproape că zic "E 2012." și parcă acum ceva timp intram în 2011. Lucrurile au mers bine anul aeavut rezoluții ca anul trecut și totuși a fost bine. Poate că trebuia să mai aștept puțin ca să scriu asta, dar dacă nu scriu asta acum, nu o voi scrie nicicând.

Primul sărut. Cu Ștefan. Prima dezamăgire reală. Consolări. Peripeții. Călătorii. Cluj-Napoca. Grecia, Brașov, Iași. "Încurcătură" cu un grec, alegeri nepotrivite poate cu alți doi prieteni. Prietenii noi. Descoperiri noi. Cluburi noi.

Permiteți-mi vă rog să declar anul 2011 anul curviei mele incipiente. Am fost un băiat nu prea cuminte. Am schimbat băieții cu o medie de 1/luna. M-am potolit totuși prin Septembrie.

După ce ai suferit destul, uneori îți vine să nu. Dar cum nu e o regulă, viața continuă. Iar hazardul îți aduce înapoi în cotidian trecutul.

Va urma...

You Might Also Like

2 comments

 1. eu ti-am zis ca ai devenit rau, tu ai zis nu (sau da, nu te mai ascultam in momentul ala).
  nu te pune cu grecii. nu. nu. au o nava spatiala sub Atena. ai grija.
  cand o sa inveti ca numai eu am voie sa dau tare, atunci o sa te bat.
  pana atunci, ma simt bine fara vanatai.

  RăspundețiȘtergere
 2. timp de 2 ani am facut-o cu un singur tip.anul acesta am facut-o cu 5.fuck.Nu ma simt chiar atat de bine.

  RăspundețiȘtergere

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.