Nu vreau să mă pierzi; vreau să știi totul

duminică, septembrie 30, 2012

Când vei citi asta, voi fi plănuit deja „Claim your September” de mult, așa că presupun că e nevoie de puține explicații. În prealabil ar trebui să fii citit deja asta și asta.

Nu mi se întâmplă des să mă îndrăgostesc așa cum m-am îndrăgostit de tine. Nu te flata: s-a întâmplat. Diferența dintre „sunt îndrăgostit” și „te iubesc” e destul de mare, dar de tine m-am și îndrăgostit, însă te și iubesc. Da, m-am îndrăgostit de tine, iar dacă vei fi citit deja celelalte două bălării pline de sirop cu frișcă on top (linkuri mai sus), ar trebui să înțelegi de ce nu am acționat în consecință (deși am acționat atunci când nu am mai rezistat). Ți-am spus, atunci, că mi-e frică de clișee, iar tu pari a le urî total. Așa că de ce să o fac?

A trebuit să te las: sentimentele se pot și induce așa că mi-am indus că nu va fi să fie. Încă țin la tine, încă îmi pasă de cum ești și de problemele tale, încă vreau să-ți fiu prieten, încă aștept să mai ieșim și noi, pentru că a rămas că îmi spui tu, și da, încă sunt îndrăgostit de tine... încă aștept Halloweenul. Dar iluzia începe să se contureze și să-mi fie clară imaginea: noi doi nu. Așa că a trebuit să te las... pentru stabilitatea mea emoțională, dar și pentru a te scuti de bătăi de cap.

Poate nu-ți pot fi prieten ca alții și sincer nici nu vreau să fiu unul din ei, pentru că nu în această împrejurare ne-am cunoscut. Aș vrea să fiu acel gen de prieten la care să apelezi când chiar simți că prietenii tăi nu te înțeleg. Să nu mă simt ca și cum te sâcâi (adică cum mă simt în ultimul timp) când chiar vreau să știu ce dracu e cu tine și de ce ești un mort viu înăuntru, spre deosebire de perioada aceea din vară când erai totuși mai deschis. Îmi place totuși că tu nu o ascunzi: tu ești real. 
Open when the right time for drama comes.
Ți-am scris pe plic să-l deschizi când timpul potrivit va veni. Sper că l-ai ales cu înțelepciune, pentru că știu că la momentul în care ți-am scris aceste rânduri ești total extraplanetar. Dar fiecare avem nevoile noastre: eu trebuia să îți spun cumva de astea
Call me or text me whenever you wanna talk. Sper că nu îți faci scenarii acum de genul „it was awkward” because it was not. Mă bucur că am vorbit. And btw you are really cool... Really sorry for R. [...] Talk to you soon.
I'm really happy we talked. No awkward in sight. Thanks. Genuinely. See you soon (er) :) 

Vreau să cred că, indiferent dacă va trece ceva timp, la un moment dat vom mai vorbi la fel cum vorbeam la început. As friends, because I never asked for anything else in return. 

asdfgjvreau să ne vedem

Nu vreau să pierzi, iar de aceea vreau să știi totul. 

I miss you quite terribly.
Așa că îți aduc aminte:
#SentimentalityAhead Hey I just met you, And this is crazy, But here is my what I feel, So let's not get awkward from here... I like you.
Nothing awkward about it. I like you too. 
Cartea este un cadou de apreciere și un fel de simbol pentru ce am simțit pentru tine: frică, disperare, tristețe, dragoste, fericire, siguranță și nesiguranță deopotrivă. Mulțumește-i fetiței pentru grija pe care mi-a purtat-o și dă-i de înțeles că aș vrea să o cunosc. Sper că mamei tale chiar îi plac trandafirii albi fără miros. Îți mulțumesc că mi-ai stârnit interesul pentru Freddy Krueger. Și ...~Rob
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

2 comments

  1. Uhh, îmi pare rău. Treci peste dacă nu mai vrea, lumea e largă iar tu ești mult prea bun...

    RăspundețiȘtergere
  2. Problema e că nu știu ce vrea și ce nu, dar momentan it doesn't feel right. Așa că I'll just let things happen.

    RăspundețiȘtergere

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.