E răcoare-n jur și nu o pot simți pentru că tu ești mai rece ca ea

luni, septembrie 24, 2012

Cred că oi fi înțeles eu greșit acel „și eu te plac“. Cred, că de simțit am simțit acest lucru. Acum însă nu știu...

Ce s-a întâmplat cu comunicarea dintre noi? Când ne-am îndepărtat atât? Nu are rost să îmi mai pun întrebări... ar fi redundant.

Poate că tu nu suporți chestiile de genul ăsta, dar uite-mă: m-am îndrăgostit de tine. Speram să nu devină awkward relația dintre noi și am crezut că nu va deveni... La un moment dat chiar ai zis că nu e. Dar s-a întâmplat ceva după seara aia.

Mă uit la discuțiile noastre de la început când nu trebuia să trag de tine să-mi vorbești. Și mă gândesc că acum nici nu mă mai bagi în seamă.
Nu ai obligația de a o face însă... Așa că eu de ce aș avea pretenția?

M-a mirat că nu ai întrebat de mine când ai vorbit cu cea mai bună prietenă a mea. M-a mirat că ea te poate face să zâmbești, iar eu nu. M-a mirat că petreci atât timp cu o persoană pe care nu o suporți și atât de puțin cu mine...

„—Ce-mi place la tine? [...] Că îți pasă...“.


Îmi pasă de cei din jur. Și să nu crezi că te iubesc mai puțin pentru că ne-am răcit. Dar nu pot iubi o iluzie mai mult decât e nevoie.

Toamna e mai frig afară, dar nu-l sesizez pentru că sunt călit: tu ești mai rece ca el.

Aș vrea să îți mai pot acoperi ochii cu mâna mea odată. Și să realizezi apoi...

You Might Also Like

2 comments

  1. vine toamna, anotimp al asteniilor. esti pregatit?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am un plan de rezervă. Din fericire.

    RăspundețiȘtergere

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.