Limbajul dragostei — lucruri pe care le gîndim, dar nu le spunem

sâmbătă, iulie 20, 2013Deși timpul se scurge într-o sală de examen a unui liceu, un tînăr adolescent se destăinuie sieși cu privire la lucruri pe care doar le poate gîndi, căci rostirea lor și acționarea în consecința acestora par unele din cele mai dificile lucruri. 

„Sunt îndrăgostit de Sam. Sunt îndrăgostit de prietenul meu cel mai bun” își spune Charlie sieși. Sunt lucruri de care mulți dintre noi nu suntem siguri dacă este în regulă să le spunem. „Poate cel mai bine ar fi să țin totul pentru mine și să-l las să se estompeze.”

Lupta între sentimentele tînărului personaj stă în centrul scurt-metrajului The Language of Love. Sfîrșitul s-ar putea să vă surprindă.

~Rob
"Life is to be painted upon our own will."

You Might Also Like

2 comments

  1. cat de frumos ! nu stiam de filmulet, multumesc de articol

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu cea mai mare plăcere. Este totuși online de prin Aprilie 2013... și eu am fost surprins să îl găsesc abia acum. Oricum, e mișto.

    RăspundețiȘtergere

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.