The Democratic Republic of Gays, Lesbians and... Snakes

luni, august 26, 2013

Apăru si această doamnă Cleopatra Captilin pe scena scandalurilor fără sfârșit ale bunilor creștini care îți povestesc despre cât de înțelegător e D-zeu, dar noi maleficii, sataniștii gay îi tot testăm puterea de înțelegere.


Acum o săptămână sau două, această doamnă, a început o petiție prin care, din câte am înțeles eu, și-ar dori și ea niște legi cam ca ale Tovarășului Putin. Discuția, bineînțeles, începând de la noua emisiune marca PRO TV, Patru Nunți și o provocare, care, din câte am înțeles, va avea trei cupluri hetero și unul gay. Toate bune și frumoase. Doamna Captilin, ca alți oameni reacționari, rămași în urmă, este de părere că o asemenea emisiune i-ar putea distruge copilaria ficei ei, poate chiar să o facă lesbiană. Astfel, tipa se lansă într-o tiradă fără sfârșit a urii și minciunii.

După vreo 30 de pagini de comentarii la petiție și vreo 4200 de semnatari, am tras cîteva concluzii.
1)      Sunt acel tip mai special de buni creștini, cu care nu ai ce discuta, fiindcă ei o știu pe a lor și atunci când le spui ceva parcă își acoperă urechile cu palmele și încep să lălăie.

2)      Prostimea are nevoie de pâine și circ.

3)      Umanitatea mai are mult de evoluat până să observe că ura e cu mult mai obositoare și distructivă decât acceptarea și iubirea.

Dar, să trecem mai departe...

Să mai vorbim puțin de religie, că deja sunt sătul de toți care atunci când spun că sunt împotriva homosexualității îți aruncă religia în față. Dintre toți acești „buni creștini”, nu a observat niciunul diferențele dintre Vechiul și Noul Testament?

În Vechiul Testament ai mai mult o lucrare politico-istorică a atestării statului evreu. Ai povești despre cum d-zeu și-a arătat existența și astfel evreii au avut dreptul să omoare preoți ai lui Baal, ai povești despre cum Sfântul Duh a apărut și a omorât niște copii fiindcă au râs de un profet, ca mai apoi să omoare un milion de ethiopieni fiindcă au prins într-o ambuscadă cevă trib evreu pierdut... nu prea știu cum au ajuns ei in Nubia vrând să meargă în Palestina, dar fie. Găsești acolo un dumnezeu care omoară egipteni, babilonieni șamd, fiindcă evreii le-ar fi fost sclavi. Interesant de observat faptul că în Egiptul antic... nu nom, unde ți se oferă un complete idiot’s guide în lapidare. (Aici gasiți lista intreagă: http://www.infidels.org/library/modern/bill_schultz/criminal-god.html )

În cealaltă parte, avem noul testament, în care își face apariția o persoană/personaj (fiecare îl vede cum vrea), și anume Iisus. El predică despre înțelegere, dragoste, toleranță între oameni și luptă împotriva fariseilor (a se observa BOR-ul în ziua de azi). Dar ceea ce majoritatea semnatarilor acestor petiții nu sesizează, este că Iisus nu a spus niciodată nimic despre homosexualitate, nici de bine, nici de rău. 

Cum poți să ai în aceeași carte sfântă, atât imaginea zeului ucigaș, răzbunător dar și imaginea zeului care te iubește oriunde ai fi, oricine ai fi, orice ai face? Cum se pot numi acești oameni Creștini, când ei preferă să creadă mai mult în Vechiul Testament decât exas-au ținut sclavi... Să nici nu mai zic de Sodoma și Gomora. Ah, și să nu uităm de Deuteronom în ceea ce face creștinismul să se numească o religie mai... evoluată, adică mesajul Noului Testament, toleranța și iubira? Și cum niște oameni care spun că au citit proverbele din Biblie și au găsit mai multe înțelesuri, să creadă că a existat un oraș în care fiecare cetățean era destrăbălat și de aceea D-zeu l-a distrus... Dar se pare că nu le-a plăcut faptul că le-am spus că ayatollahul Ali Khameney ar trebui să preia șefia BOR, fiindcă politicile lui s-ar asemăna mai mult cu gândirea acestor oameni...

Toată această șaradă, mi-a amintit de un marș al Noii Drepte, în care un personaj colorat viola timpanele trecătorilor urlând în megafon o chestie de genul: „Ar trebui să îi trimitem pe poponari departe, pe o insulă, sau într-un deșert, cel Libian sau cel Australian.” La început mi s-a părut o dobitocie... dar după ce m-am documentat mai mult, am aflat de Queer Nationalism.

Așa că, dacă cumva printr-o greșeală de proporții astronomice ND-ul ar veni la putere, eu le propun să ne trimită pe o insulă, ca noi să fim lăsați în pace și ei să poată teroriza populația cu reenacment-uri ala anii 30. Și tot gândindu-mă la o insulă unde să fim trimiși, am găsit-o tocmai în Marea Neagră... Așa că eu propun crearea Republicii Democrate a Gay-lor, Lesbienelor și...Șerpilor. Acum că am primit-o, am putea supraviețui pe ea din vânzarea petrolului din mare... trebuie să fie câțiva gay ingineri petroliști... și îl vom vinde ucrainienilor, mai ales când se ceartă cu rușii pe prețul gazelor, mai putem și noi să mărim prețul să crească nivelul de trai.


Bineînțeles, Ucraina se va bucura să ne vadă mica republică așa anemică, dar eu zic ca dacă ne împrietenim cu Putin, îi propunem să invadăm Ucraina, noi luăm Crimeea și el ia restul... ar trebui să fie și el mulțumit...
Între timp, o să ne împrietenim cu Gay and Lesbian Kingdom of the Coral Island și prin comerțul filatelic și ceva de petrol, o să devenim o economie de prim rang în lume. Eu nu m-aș supăra...


PS: Faza cu insula este un pamflet pentru toată lumea cu excepția iredentiștilor, fasciștilor și legionarilor. 

~Ovi
"Life is to be painted upon our own will."

You Might Also Like

0 comments

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.