Haters gonna hate sau cum am primit mesaje „frumoase” pe FB

miercuri, august 21, 2013

Recent am întîmpinat un fenomen destul de nefamiliar nouă - niște mesaje interesante și amuzante, pe care ni le-au pus două persoane istețe pe FB. O gagică ne-a urat pe timeline:

Sugeți pula poponarilor!

Iar un alt domn, mai decent, totuși, ne-a dat un mesaj privat din care am aflat și noi că el e fost judecător și polițist de frontieră, momentan executor judecătoresc. În rest numai cuvinte de bine:

Imi bag pula in voi poponari si in blogu vostru infect. M-am saturat de propaganda voastra care ne ucide mintile. Sa va fut propaganda poponareasca in gura. Voi poponari si tigani trebuiti exterminati ca sa instauram bunastarea economica si sociala in tara. In incheiere ma cac in gura voastra si ma pis pe rasa tiganeasca. Dedicatie de la un executor judecatoresc,fost judecator si politist de frontiera. Sugeti pula poponarilor

Ce să zicem, ne simțim și noi în sfîrșit importanți. Răspunsul meu pentru urările lor:


Voi ce ne transmiteți? Dar lor?


~Rob
"Life is to be painted upon our own will."

You Might Also Like

9 comments

 1. voua va transmit sa ii ignorati, iar lor...nimic

  RăspundețiȘtergere
 2. A se observa mesajele si imaginile de la gagiul asta... cata dorinta au oamenii astia pentru a se intoarce in anii '30... incredibil...

  RăspundețiȘtergere
 3. Am simțit nevoia de a da raport la câteva din pozele respectivului. Nu trebuie luați în seamă. Pericolul real apare atunci când sunt luați în seamă.

  RăspundețiȘtergere
 4. ugh -.- ar trebui sa isi faca rost de o viata -.- nu bagati tantalaii in seama XD

  RăspundețiȘtergere
 5. Haters gonna hate...indiferent de motiv, as continua eu. Fie ca esti gras, slab, sau ai ochi verzi...intelegi ideea. Asa cum au spus-o si altii, si eu acum ceva vreme as fi zis la fel...indiferenta e cea mai buna tactica, dar nu e... reactia este, reactia publica de blamare a unor astfel de comportamente. Faptul ca vorbim despre ele si spunem ca nu este o.k. ce se intampla e o reactie pe care o incurajez acum pentru ca opinia publica conteaza iar indiferenta nu face decat sa le ofere lor mai multa expunere.
  Asa cum ati facut voi.... expunand aceasta situatie ati oferit sansa oamenilor sa spuna "eu nu cred la fel, eu nu sunt asa" , iar cei care sunt inca in ceata in legatura cu subiectul, sa vada ca exista o alternativa la care se pot afilia.
  Suna a politica ieftina, dar asa functioneaza lucrurile...lucrez de ceva vreme cu elevi de la 7 la 18 ani, asa se formeaza opiniile, prin expunere la alternative si clarificare de concepte, prin informare.
  Voua va transmit sa aveti curaj si inspiratie in continuare, iar lor, ca imi e rusine cu ei si mi-e mila de ignoranta lor!

  RăspundețiȘtergere
 6. Eh, îi ignorăm, dar nici indiferenți nu putem sta. :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Îți mulțumesc. Din păcate facebookul nu prea mă încîntă la faza cu report. Am mai dat și eu la niște chestii și i-a durut în cur.

  RăspundețiȘtergere
 8. Bună! Îi băgăm cît să ne amuzăm, dar să și învățăm ceva. Să ne aducem aminte că lucrurile nu sunt prea roz, deși personal nu mă pot plînge.

  RăspundețiȘtergere
 9. Din fericire am ajuns în acest punct în care avem voie să avem voie să avem o opinie și chiar ne-o putem exprima. Unii însă uită că asta nu înseamnă totuși să ne-o și impunem.

  Sunt de acord cu tine, trebuie să fim expuși anumitor situații și să vedem care e și părerea altora, ca să ne putem creea anumite opinii și să ne întrebăm „Băi, dacă alții sunt de altă părere, oare nu oi fi eu ăla care nu are dreptate?”, indiferent care sunt acestea. Însă greul e să ajungi să te întrebi dacă ai sau nu dreptate mereu. Noi nu prea suntem puși să ne întrebăm dacă avem dreptate, ci fie obișnuiți doar să ne exprimăm părerea și/sau să încercăm să ne-o impunem, fie să rămînem indiferenți.

  Personal, nu știu cîtă energie am să mă mai lupt cu acest tip de persoane. Ovi duce lupte pe un site de petiții, puteți citi mai mult aici: http://anothergaykiddo.blogspot.ro/2013/08/the-democratic-republic-of-gays.html

  RăspundețiȘtergere

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.