Simulează-ți coming outul: un mic joc despre semi-adevăruri

sâmbătă, august 23, 2014

Hai că după ce nu am mai scris de o lună și scriu din an în Crăciun, am revenit cu pofta de împărtăși chestii cu voi, cititorii mei infideli.

Pot să bolborosesc eu multe despre coming out, despre cît de important sau neimportant este, despre ce înseamnă și despre acceptarea personală. Dar azi vă propun ceva mai distractiv. Ce-ar mai fi dacă ai fi pus în situația în care să îți simulezi coming outul. Personal, eu am făcut asta la un psiholog, la Asociația Accept și cred că asta mi-a folosit destul de tare. Cu toții ne facem un mic scenariu în minte despre cum va decurge totul... cam ce vom spune... cam cum credem că vor reacționa ai noștri. Dar... lucrurile nu decurg mereu cum vrem.

Dar nu, azi vă propun un joculeț - un simulator de coming out. E disponibil la adresa de mai jos și vă asigur că e foarte mișto.

După ce vă jucați, dați cu un comentariu mai jos cu părerea voastră.


~Rob

"Life is to be painted upon our own will."

You Might Also Like

4 comments

 1. Test pentru oxiuri ai facut? Asta daca te manaca in cur inexplicabil...

  RăspundețiȘtergere
 2. Scuze, ce? Cine a zis că e un „must”? (Deși după părerea mea ar trebui să fie...) Cine ți-a cerut la angajare așa ceva?

  RăspundețiȘtergere
 3. Y u no write anymore?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Uite că am mai scris :P Pentru că am văzut comentariul tău.

   Ștergere

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.