Ce mai citim? Despre o tipă obsedată să-i dovedească mă-sii ca tac-su e un gay pedofil. SPOILER: Mă-sa tot bombă rămîne

miercuri, decembrie 23, 2015

Ilustrații de Emma Palma, pentru articolul de pe Narratively

Săptămîna asta vă propun o lectură peste care am dat și eu de pe un alt blog, despre povestea unei tipe care și-a petrecut aproape obsesiv anii post adolescenței și din facultate (de care eventual se lasă) încercînd să îl deconspire pe taică-su. Mai exact, să îi demonstreze mă-sii că tac-su încă se vede cu gay și o înșală.

In the Christian parenting books he authored, we were always the perfect family. We had the big house in the country, five happy kids, and an American flag flying on the front porch. Mom had graduated with a degree in home economics and thought it was cruel when other families allowed their kids to eat dinner in front of the TV.

Poate că povestea nu era așa de interesantă dacă nu ilustra eternul clișeu al homosexualului creștin homofob și tupeul cu care niște oameni, în loc să fie liniștiți cînd sunt cu musca pe căciulă, pe față se dau pastori creștini și prin toalete publice sug pula cu multă îndîrjire.

He sent me long emails about how I was a tool of the devil. I pictured him with two computer screens open — one for looking up scripture, and another to Mapquest the location of his next bathroom rendezvous.

Ironiile sunt cu carul. Poate cea mai mare și mai tristă din ele este cum gagica intră în depresie, se lasă de facultate, irosindu-și cîțiva ani de zile din viață în încercarea de a scoate pe mă-sa dintr-o căsnicie în care nu e respectată.

Dar dincolo de tragi-comic, ce e observat și luat aminte e că există încă persoane care nici cînd ar trebui să fie sincer cu ei, chiar și puși în fața faptului împlinit, tot nu procedează just.

Citiți întregul articol aici: http://narrative.ly/daddy-dearest/why-i-answered-my-dads-gay-sex-ad/


~Rob
"Life is to be painted upon our own will."

You Might Also Like

0 comments

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.