Alo, mai e cineva aici? Despre AGK și pentru cine e acest blog

miercuri, decembrie 23, 2015

Intro 

De câteva luni stau și mă gîndesc că am început acest blog pentru a mă ajuta pe mine să mă descarc, să povestesc despre ce am mai făcut, despre ce mă preocupă și despre cum descopăr ce înseamnă să fiu gay. Cu timpul am mai adăugat echipei încă 2 kiddos, pe Andy și pe Ovi. Și ei au crescut acum, sunt cu facultățile. 


Bat și eu la ușă, poate e cineva acasă... Sursa


Începuturi


Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Cu timpul îmi formasem și mîna, puteam scrie ușor despre aproape orice. Scrisul, ca orice altă activitate sau aptitudine, se pierde dacă nu e exersat. Eu zic că m-am uns deja cu multe alifii, unele mi-au plăcut, altele, mai puțin. Dacă ar fi să scriu acum despre ele, mi s-ar părea banale. Mi s-ar părea că spun ce au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. 


Dar de cînd scriu din an în Paște nu am stat degeaba. Am mai vorbit și cunoscut și eu alți kiddos și pseudo adulți. Și uneori rămîn uimit că nu toți sunt cu picioarele pe pămînt cum aș vrea eu să cred că sunt copiii în ziua de azi. Și mă mai supără o chestie, aceea că blogosfera românească care scrie despre subiecte din sfera LGBT a cam murit. În afară de DarkQ, nu mai știu nimic interesat de citit. Oare tot ce era de spus s-a spus? Poate.


 Deși mă îndoiesc. Însă de ce nu mă îndoiesc e că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Asta e viziunea mea de 2 ani încoace pentru AGK. Dar am cam failuit pentru că nu am mai scris.


De aceea vă invit, dacă aveți ceva de zis, să ziceți, să scrieți, să întrebați. Pot fi Maica Teresa pentru voi, dacă e nevoie. 


Promit că voi încerca să îmi scarpin puțin mai mult creierașul ca să debitez pentru voi chestii inteligente. ~Rob
"Life is to be painted upon our own will."

You Might Also Like

0 comments

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.