Mă înec în ochii tăi, la la la la lei

vineri, septembrie 01, 2017Sunt puțin îndrăgostit

Însă mai important e că simt că îl iubesc. După mult-mult timp de „singurătate” am dat de un om cu care mă simt „acasă”. Această relație pare foarte serioasă. Amîndoi am acceptat însă că urmează o perioadă dificilă, din pricina distanței dintre noi.

Ca să lămuresc treburile: ne-am cunoscut pe Tinder acum 7 luni de zile și ne-am cuplat foarte curînd după. Au fost cîteva luni extrem de frumoase, cu date-uri și cu descoperire recirocă, cu gătit împreună, locuit împreună, dormit împreună și chiar călătorit împreună.

Am fost în Portugalia amândoi pentru că eu sunt nebun după călătorii. Deși am avut și mici neînțelegeri, naturale de altfel, am reușit să vorbim și să găsim un numitor comun la tot ce ne diferențiază. De pildă, faptul că el a votat pentru Brexit...

De cînd ne-am cunoscut, vreo două luni le-am petrecut la distanță pentru că eu mi-am urmat visul și dorința de a călători în continuare. Am terminat în sfîrșit facultatea (cu note foarte mari!) și mi-am luat bagajul în spinare. După 12 ore eram în America de Sud, deja cunoscînd oameni și locuri noi.

Viața e o scuză pentru a găsi un mod să o trăim. (Carlos Paéz Vilaro)

Cînd am ajuns în Rio am avut o revelație. După 4 luni împreună cu B, am ajuns la o stare de mulțumire interioară, eram în sfîrșit mulțumit cu mine însumi. Am terminat facultatea, acum aveam și un iubit, eram în călătorie și cunoșteam locuri și persoane noi. A fost o senzație wow, nirvanică.

Desigur că toată vara pe timpul călătoriei am continuat să vorbim. Și ne-am trimis poze. Și m-am gîndit mult și îndelung la el. Două luni e perioadă destul de lungă să aștepți pe cineva să se întoarcă. Însă el a zis că mă va aștepta. Și m-a așteptat. Eu m-am întors, dornic din cale-afară să îl revăd, să petrecem timp împreună. Să facem dragoste și să adorm în brațele lui.

De fiecare dată cînd mă uit în ochii lui, mă înec prin toate colțișoarele sufletului său. E un om așa frumos. Sper că vom continua împreună mult timp de acum încolo, pentru că el merge la master într-un alt oraș, iar eu voi începe să lucrez pentru o companie care mă va trimite peste tot prin țară și lume.

Acum sper că înțelegeți mai bine. Date-urile continuă, îi cunosc familia și vine des pe la mine. Mergem în drumeții și avem grijă unul de celălalt. Distanța e o chestie dificilă, însă eu de înecat tot vreau să mă înec.

~Rob
"Life is to be painted upon our own will."

You Might Also Like

0 comments

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.