O noapte, doar o noapte, în Viena

luni, iunie 04, 2018


M-a luat de mînă și m-a dus după o cortină, pe care, deși fusesem relativ aproape, nu am observat-o decît atunci. Pe ea scria, foarte reprezentativ, Love Room. M-a sărutat cu multă pasiune, iar asta m-a pornit foarte tare. Apoi, foarte strategic, mi-a deschis fermoarul la pantaloni…

Atenție: acest articol conține material cu tentă puternic sexuală. Dacă nu sunteți confortabili cu acest tip de conținut, opriți-vă din citit acum.





L-am văzut aproape imediat ce am intrat în club. Tocmai ce luasem niște beri pentru mine și Andy și am văzut că se uita la mine cu un surîs pe sub buze. Nu arăta deloc rău, deși se vedea clar că e mai în vîrstă decît mine. Am zîmbit și mi-am continuat drumul spre Andy, care era pe dance floor.

Eram în Viena de vreo cîteva zile, unde am mers pentru o conferință. Eram destul de fresh după 3 zile de sesiuni de dimineață pînă seară și petreceri după petreceri. În ziua aia fusesem să ne plimbăm pe la Belvedere, la Schonbrunn și prin centru. Nu puteam să mă opresc din a gîndi ce oraș minunat este această Viena. Ce oameni senini și frumoși, ce oraș plin de cultură, cu arhitectură ce te face să te simți ca într-o poveste și ce stil de a fi!

Și poate că eram într-o poveste. Poate că am fost într-o poveste. L-am văzut cum încerca să se apropie de mine, să danseze în ritm cu mine, să îmi atragă oarecum atenția. Însă, sincer, nu a trebuit să facă prea mult. Deja eram cu ochii pe el, iar la sfîrșitul a cinci zile în care am tot tînjit prin toată Viena după bărbați, a picat numai bine faptul că primeam în sfîrșit niște atenție.

„I’m not your toy, you stupid boy” se auzea pe fundal melodia Nettei, cîștigătoarea Eurovisionului din 2018.

Avea o barbă bine îngrijită. Purta o cămașă închisă la culoare, poate negru, poate albastru închis. Nu mi-am putut da seama pentru că era destul de întuneric.

- Cum te numești?
- Nik. Tu cum te numești?
- Rob

Am continuat să ne legănăm unul lîngă celălalt pînă cînd într-un final l-am luat de șold și m-am apropiat de el. I-am zâmbit cu subînțeles, aproape pervers. Era atît de cald în clubul ăla… Eram și eu, și el, destul de transpirați, însă acest lucru nu m-a deranjat deloc. Parcă găsesc ceva foarte atractiv la un bărbat transpirat. Poate că ceea ce se găsește în transpirație îmi pornește toate simțurile, poate chiar mi le ascute puțin.

Am dansat împreună pentru un timp pînă cînd, la un moment dat, m-a întrebat:

- Ce bei?
- Bere, și i-am arătat sticla de bere aproape pe terminate pe care o cumpărasem cu nu mult înainte.

M-a luat de mînă și ne-am îndreptat spre bar unde apoi a comandat două beri, una pentru mine și una pentru el. Se întîmplă destul de rar ca cineva să îmi cumpere o băutură în club. Am rămas foarte plăcut surprins de gestul lui.

- Mulțumesc, i-am zis, iar el mi-a zîmbit.

Buze pe buze și mîini pe șolduri, pe după gît, apoi pe funduri. Ne-am sărutat și era atît de fain să îi simt buzele atît de moi și faine. Am simțit instant un gust de țigări, însă, parcă printr-un miracol, nu m-a deranjat atît de mult pe cît obișnuia.

Muzica era din ce în ce mai bună. Melodii vechi și melodii noi, melodii electrificante. Mereu am zis că nu am nevoie de droguri pentru a mă simți bine în club, pentru că am atîta energie cînd dansez. Pot, la propriu, dansa pentru ore și ore în șir.

Cred că era 3:30 dimineața cînd am vorbit cu Andy și am stabilit că vom pleca spre hotel destul de curînd, pentru a putea dormi puțin. Asta pentru că la prînz în aceeași zi aveam să prindem un avion înapoi spre casă.

I-am zis lui Nik că nu voi mai sta mult. Mi-a zis că înțelege și am continuat să dansăm și să ne sărutăm pe ringul de dans, în timp ce prietenii lui ne zîmbeau cu subînțeles. Am schimbat numere de telefon și ne-am zis că ne vom contacta. Am continuat apoi să dansăm destul de sexual și să ne atingem prin locuri intime. Asta a părut să îl pornească și mai tare pe Nik. Nici pe mine nu m-a deranjat, eram foarte horny în seara aceia.

Cînd ceasul era foarte aproape să bată ora 4AM, Nik m-a luat de mînă și m-a dus în spatele unei cortine. Dansasem toată noaptea cu fața spre ea și nu observasem că, de fapt, era un intrând către un mic dark room. Pe cortină scria, foarte drăguț, Love Room.

Era întuneric, însă puteam vedea siluete în poziții foarte excitante. Unii făceau oral, alții mai-mai că erau gata să se fută. Lîngă ei, alții doar priveau și se atingeau. M-a sărutat cu multă pasiune. Doamne cît de mult mă pornea bărbatul ăsta. Avea o barbă așa de faină și era cam de înălțimea mea. Ne potriveam foate tare la sărut. Apoi m-a desfăcut la pantaloni.

Deja vedeam filmul derulîndu-se în capul meul. Nu știu exact ce m-a incitat mai tare, faptul că nu mai făcusem niciodată așa ceva? Faptul că mai erau și alții făcînd sex în jur? Sau faptul că eram în Viena, într-un club și la o petrecere gay și găsisem un tip atît de fain? Poate toate la un loc și combinate.

I-am deschis și eu fermoarul și i-am tras pantalonii, iar apoi boxerii, mai jos. Am început să ne-o frecăm amîndoi unul de-a celuilalt. Am continuat să ne sărutăm. S-a lăsat pe vine și mi-a luat-o în gură. Ce gură moale și caldă avea și ce bine se simțea. Îi simțisem limba și buzele de la sărut, dar parcă erau și mai faine acolo jos. M-a supt pentru cîteva minute, pînă cînd nu am mai putut răbda și m-am lăsat și eu pe vine, însă nu înainte de a-i fura un sărut. I-am luat-o și eu în gură și am început să îmi mișc capul într-un du-te vino de zile mari. Apoi, după ceva timp, lîngă noi s-a eliberat pe lateral un loc, iar el m-a pus pe spate și a continuat să mă sugă. Eram în agonie și extaz. Voiam mai mult, dar nu prea aveam curaj să fac așa ceva acolo și nici nu aveam prezervative cu mine. L-am pus să mă lingă pe coaie, de obicei asta mă duce în rai. Și nu am greșit… eram tocmai pe pragul de a mă termina și i-am șoptit că sunt aproape, iar atunci mi-a luat-o din nou în gură, pe care i-am umplut-o de spermă. A fost divin, căci în acel moment, nu știu exact ce era mai fain, locul, conjunctura, sexul? Probabil toată experiența.

Am dat să îl ajut și eu să termine, însă mi-a zis că nu e nevoie. I-am dus mîna după umeri și l-am sărutat. Puteam să simt gustul spermei mele în gura lui, spermă a cărei gust îmi era deja familiar. Îmi gust sperma adesea atunci cînd mă masturbez, dar parcă e mai delicioasă din gura altuia.

I-am mulțumit eu, și apoi mi-a mulțumit și el.

- Nu am mai făcut așa ceva niciodată înainte, i-am zis eu referindu-mă la oral într-un club în dark room.

- Nici eu, și mi-a zîmbit.

Cumva mi-a fost greu să îl cred, însă același lucru ar fi putut crede și el despre mine. Am decis să îl cred, avînd în vedere faptul că am profitat amîndoi la maximum de moment și de situația în care eram, fiind puțin constrânși de timp.

Mi-am luat la revedere, l-am mai sărutat o dată și apoi l-am găsit pe Andy pe undeva prin club. Am chemat apoi un taxi, și după ce ne-am urcat i-am trimis un mesaj.

- Hey Gorgeous Man!


~Rob
"Life is to be painted upon our own will."

You Might Also Like

0 comments

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.