Ziua Porților Deschise la Accept

duminică, octombrie 23, 2011

Română
Pe data de 25 octombrie 2011, Asociația Accept împlinește 15 ani de activitate juridică, așa că organizează o zi a porților deschise. Sunt organizate expoziții, seminarii și...o bibliotecă vie!


Programul începe la ora 13:00 cu o expoziție de fotografii și documente din trecutul asociației. Asociația Accept a fost înregistrată ca organizație non-guvernamentală pentru drepturile omului în anul 1996 și a luptat până în 2002 pentru abrogarea Articolului 200 din Codul Penal al României, prin care erau incriminate relațiile între persoanele de același sex.
De asemenea, specialiștii și studenții din domeniile medical, psihologic și psihosocial sunt așteptați la un seminar, susținut de psihologul asociației, Iulia, între orele 15:00 și 17:00.
Ziua se încheie cu o bibliotecă vie. Conceptul de bibliotecă vie presupune promovarea dialogului și perceperea mai bună a cunoștințelor transmise. Este de asemenea o cale mai ușoară de a promova toleranța și înțelegerea. Voluntari și prieteni ai asociației sunt disponibili astfel pentru a fi "citiți" și pentru a răspunde la întrebările voastre. Nu este însă permisă fotografierea "cărților"!
Așadar, nu uitați: 25 octombrie, sediul Asociației Accept din Str.Lirei nr.10. Sunteți așteptați cu un ceai cald și...cu pisici!

English


~Andy
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

3 comments

  1. Cu pisici? Pe bune? Sau ai luat şi tu sindromul ăsta de la proprietarul blogului? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar sunt pisici! Și da, cred că m-am molipsit și eu. I-am făcut profil de facebook pisicii mele :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Poftim? Dumnezeule! Tu eşti într-o stare mai gravă decât el. :))

    RăspundețiȘtergere

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.