Te-am lăsat...

joi, noiembrie 10, 2011

Română



Te-am lăsat pierdut prin praf de stele....Nu mă uit în urmă, știu că nu mă voi întoarce după tine. De ce? Pentru că îmi este mai bine. Am reușit să scot parfumul tău ce mă înconjura. Am reușit să evit tramvaiul care mă ducea la tine. Am învățat să sper în ceva nou. Nu te mai vreau, umbra ta a dispărut în agitația orașului și vocea ta am lăsat-o pradă trecutului. Ești o epavă de care nu se mai știe nimic.
A trecut un an. Un an de când am renunțat la minciuni, am renunțat să mai sper într-un viitor cu tine. Ce-a rămas? Un gust amar. Pentru că nu ai știut să fii lângă mine. Ai fugit precum un laș, nu pot să uit. Nu pot să uit concluzia la care ai ajuns. Nu pot să uit cum nu ai apreciat nimic. Dispari din gândul meu! Trenul acesta a plecat din lumea ta și sunt norocos că l-am prins. A fost prea târziu să mă mai chemi, uitându-te în urmă, eram deja dispărut.
Acum ce faci? Oare ești bine? Eu sunt, pentru că am învățat să lupt cu mine. Trandafirul acela a ofilit, în caz că vrei să știi. Ai grijă de tine mai departe.
English


~Andy
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

6 comments

  1. Mă bucur că ai trecut peste, sper doar că ai învățat că unii nu merită. :) Hug!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am trecut peste, dar asta și cu ajutorul prietenilor mei :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Uneori e mai bine sa mergi inainte fara sa te mai uiti inapoi. Viata iti rezerva multe surprize... Keep your hopes up! :)

    Off: ieri asa ma mancau degetele sa te sun... Nu stiu ce naiba am avut da' tot imi zbura gandu' la tine. Sper ca ti s-a intamplat ceva de bine ieri de am tot avut starea aia. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred că faci confuzie între mine și Rob. Dacă mai ții minte, atunci când am venit la bere eram 2 :D Eu sunt cel care fuma :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate ati gresit amandoi si poate si el a mers mai departe si nu s-a mai uitat in urma...cel mai bine e sa luati amintirile frumoase petrecute impreuna si sa mergeti mai departe...ce rost au amintirile urate acum cand ati luat-o fiecare pe drumul lui?
    amandoi v-ati fost aproape unul altuia destul de mult timp banuiesc.poate si el doreste sa ai o viata buna in continuare si sa ai grija de tine:p:p...by the way...nice blogg

    RăspundețiȘtergere

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.