3 filme cu băieți buni în curînd la cinema!

marți, februarie 21, 2012

Română
Așeeeea, acum că mi-am mai revenit și că am auzit că e mai bine că am schimbat iar aspectul blogului și că arată bine, (mă rog, nu extraordinar, dar va fi curînd!) am zis să mă reapuc de scris. Că parcă mi-era dor (deja foarte multe „că-uri”).
Azi, 3 recomandări de film cu băieți buni în ele. Desigur, care vor fi în curînd la cinema. Sau la tine acasă, dacă ai răbdare.

1. The Vow (pe romînă, „Jurămîntul”) premiera pe 24.02.2012Hai băieți (și fete) să nu îmi spuneți că nu vă place Channing Tatum. Dar mai presus de Channing Tatum, povestea face filmul. Așa că eu îl recomand.2. The Hunger Games (pe romînă, „Jocurile foamei”) premiera pe 23.03.2012
Un film destul de așteptat și foarte mișto, ca idee.

Și să nu îmi spuneți că Liam Hemsworth nu vă face cu ochiul.

3. The Lucky One (pe romînă nu au găsit încă cum să-i zbîrcească numele, dar cred că îi vor spune „Norocosul”) premiera în Romînia pe 21.09.2012 să sperăm că își vin în fire și îl aduc mai devreme, pentru numele lui dumnezeu, e o perioadă prea mare între premiera în lume (20 aprilie) și data la care vor să ni-l aducă ei.


Cine putea crede că Zac Efron va fi atît de bun. Iar filmul arată promițător. Dar prea îmi aduce aminte de Dear John. Ah „Dear John” a fost așa de mișto. Tot cartea bate filmul.


~Rob
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

0 comments

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.