Tu fugi

miercuri, februarie 22, 2012

Română
Către un bun prieten,

Ți-am oferit prietenia, ce mi se pare lucrul cel mai de preț, însă aceasta nu este de ajuns. Te ascunzi în spatele cortinei și îți construiești singur drama. De ce nu faci ca lucrurile să fie mai bune, să fie exact așa cum le vrei? Cineva mi-a spus odată: „Be the change you want to see in the world”.




Nu te mai plânge că lucrurile nu sunt așa cum vrei tu, ci implică-te și construiește-ți singur binele aici. Tentația occidentului este mare, dar dacă plecăm toți... cu ce valori rămâne țara? Astăzi, profesoara de română a spus: „Sfatul meu este să plecați”. Părerea mea este că nu trebuie să fugim, trebuie să rămânem să luptăm și să fim puternici. Sau cel puțin, să încercăm...
Revenind... dacă nu poți să mă accepți ca prieten, renunță la mine. Dar, te rog, nu te pierde în speranța unei dragoste de basm. Nu acum.

Cu drag...



~Andy
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

0 comments

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.