Povestea lui Andy. Cap. 0: Începutul

joi, februarie 23, 2012

Am fost un copil... și folosesc trecutul pentru că îmi amintesc de inocența pe care o aveam în anii demult stinși sub soarele ce strălucea în asfalt și roțile de tramvaie trecând grăbite mai departe. Îmi amintesc de fiecare râset pe care îl auzeam de la prietenii mei, cu toții alergând prin iarba proaspătă din spatele blocului. A, da, și de magazinul „Rosmarin” unde ne luam noi gumă la două mii și primeam un tatuaj.Anii aceia au trecut însă și m-am apropiat repejor de un pas important din viața mea, și anume intrarea la liceu. În anii preadolescenței am observat cum ochii mei zburau spre băieții de pe stradă și mi-am dat seama că eram diferit. Atunci a început documentarea, ochii mei fiind ațintiți pe ecranul calculatorului citind păreri și sfaturi. A urmat și un cont făcut pe Gay București la vârsta de 13 ani, pentru a face cunoștință cu oameni noi și a afla mai multe. Surpriza a fost de proporții mari, invitațiile la sex-date-uri curgând grămadă, iar eu, un mic copil, m-am speriat. Am început însă să-i iau peste picior pe aceia ce îmi propuneau diferite lucruri (mai mult sau mai puțin perverse) și ajunsesem să văd în asta o formă de divertisment.

Fiind foarte legat de biserică, mă rugam în fiecare seară la Dumnezeu să „îmi revin” și să fiu un om normal, așa cum consideram că trebuie să fiu. Asta timp de aproximativ doi ani. Până am intrat la liceu...

_______________________________________

Va urma
Aceasta este o poveste reală, bazată pe pagini de jurnal, amintiri, poze, bilete, schițe. Singura modificare pe care o aduc este numele personajelor, pentru a nu se crea anumite neplăceri.
Pentru întreaga poveste, mergeți, citiți și comentați pe pagina: Povestea lui Andy


~Andy
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

0 comments

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.