Miroase... a tristețe și secrete

luni, aprilie 09, 2012

Tristețe ce urmează să vină. Poate din cauza mea. Poate pentru că eu sunt egoist. Nu știu. Poate va fi tristețe în mine. În cei pe care îi iubesc sau la care țin. Poate de asta mă tem cel mai tare. Eterna mea problemă. Faptul că pun sentimentele altora mai presus de ale mele.

Credeam că am lăsat asta în trecut. Și că am devenit mai puternic. Sau poate că am devenit mai puternic, iar această „chestie“ face parte din mine.

Vine primăvara. Mă gândesc la coming out. L-am văzut pe tata azi. Zâmbea. Era fericit de ziua lui. Și atunci m-a lovit o viziune în care îl vedeam sfâșiat de tristețe. Am decis să aștept până după Paște ca să nu le mătur sufletul de bucuria perioadei. Dar mă doare. Știu că va durea. Both ways.

Alte secrete ies la suprafață. Și complică lucrurile. Iubiri secrete. Gelozii. Trebuie dat un feedback. Și nu știu dacă pot să le controlez sau să le fac față ambelor.

Am nevoie de susținere. Mi-e dor de momentele când eram doar un copil.
Îmi iubesc părinții foarte mult. Iar acum am nevoie de câteva momente ca să-mi revin.

Revin, rămâneți!

~Rob
"Life is to be painted upon our will."


You Might Also Like

3 comments

  1. Cred că tuturor ne este dor de copilărie, de inocența pe care o aveam, de grijile pe care NU le aveam, de frumusețea și de seninătatea fiecărei zi. Un coming out față de părinți este cel mai dureros lucru (cel puțin asta a fost și este pentru mine), dar nu uita că indiferent ce reacție vor avea, tu ai lângă tine acea susținere morală de care probabil vei avea nevoie. Nu e ușor să fii sincer cu ai tăi, este un act de curaj și te felicit că ești curajos. And remember... I am here

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e ușor și nu va fi niciodată ușor, presupun. Va fi bine în cele din urmă. Mulțumesc. Hug!

    RăspundețiȘtergere
  3. Offf, offf...Nu te cunosc f bine, cu atat mai putin pe parintii tai, dar sunt sigur ca dupa socul initial totul o sa fie bine, pt ca nu uita ... indiferent cum esti, ei te vor iubi mereu! Chiar nu stiu ce altceva as mai putea adauga! Take care! :)

    RăspundețiȘtergere

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.