I'm kinda fucked up

luni, mai 21, 2012

Română
Și nu am mai fost așa demult. Mi-am dat seama doar că nu îmi place cum sunt, chiar dacă am evoluat în ultima vreme și am ajuns să fiu un om mai bun. Unii însă mă judecă, pe bună dreptate, pentru niște lucruri.


Nu pot spune nu - de ce? pentru că îmi este teamă de reacția celuilalt, pentru că vreau să am o relație bună cu toată lumea. Într-o vreme credeam că pot fi prieten cu oricine, însă oamenii din jurul meu mi-au demonstrat ce vor de fapt de la mine, care sunt scopurile lor. A spune „nu” este greu pentru mine, este ca și cum ar trebui să îi arunci o înjurătură mamei tale, să îi spui prietenului tău cel mai bun că îl urăști din tot sufletul.

Agăț în club - da... e grav, dar o fac. O fac pentru că eu am o imagine proastă despre mine și pentru că mă simt atractiv pentru o scurtă perioadă de timp. Iar dacă stau să mă gândesc la majoritatea tipilor, mi-e greață... Poate îmi lipsește ceva... cineva... și poate voi realiza că a merge în club se referă mai mult la a dansa, a te simți bine și nu la a avea plăceri erotice.

Las lucrurile neîncheiate - all kind of things... dispar ca un laș, nu dau motive, nu pot spune „nu” (revin la punctul 1). Nu știu dacă este acum prea târziu să închei tot ce am lăsat neterminat în urmă, dar îmi voi face curaj să o fac. I CAN DO IT!

Nu studiez îndeajuns - și se vede... îmi plănuiesc mereu că voi studia mai mult, dar de la a zice până la a face este drum lung. Aici cred că am nevoie de cineva să mă stimuleze.

În concluzie: de ce îmi expun eu aceste gânduri aici? Pentru că am nevoie de suport, de orice fel de sfaturi, păreri și pentru că vreau să conștientizez că am defecte, ca orice om. Important este să încerc să le repar și voi lupta să fiu mai bun. It gets better!





~Andy
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

6 comments

  1. Deocamdata, imbucurator e ca iti pui intrebari, ca nu(-ti) esti indiferent. Parerea mea e ca, mai curand decat sfaturi greu de cantarit, raspunsurile au sa-ti vina singure, cu atat mai valabile cu cat framantarile sunt mai sincere.
    Ca observatie, cu "agatatul"... stiu ca exista un specific, dar cred ca de promiscuitate ar trebui sa te feresti cat poti. La drum lung, pentru o natura reflexiva, prinde bine un self esteem catre care sa te poti intoarce mandru, oricand.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mi se pare că nu știi să spui nu. Poate că nu o spui explicit, dar o arați, pentru cine are ochi de văzut. (În Japonia, în lipsa cunoștințelor de limbă, am învățat să *văd* ce spune lumea.) Nu e lucrul cel mai plăcut pentru ceilalți (vezi punctul 3), dar e OK pentru tine.

    Agățatul în club -- mă tem că toți trecem prin asta. București, oraș iubit. Principalul e cum ieșim din faza respectivă. Dacă e vorba doar de puțină oboseală, e OK.

    Studiatul -- nu studiem niciodată destul. (Vezi postingul meu de azi. Pe care, știu, n-o să-l înțelegi, dar nici nu trebuie să înțelegem totul și pe loc. În definitiv, ce era de înțeles în mersul la Capșa ca să spui "cucu"? ;-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pino, eu sunt Rob, cel care a scris este Andy. Cu mine te-ai văzut la Capșa, nu cu el. Deci vezi că ne confunzi puțin. :) Sunt sigur că va aprecia totuși ce ai spus.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred că cel mai important este să mă cunosc mai bine, cum spuneam, faptul că mă simțeam atractiv câteva minute era o plăcere pe moment, faptul că nu studiez destul probabil o voi mai face, dar cel mai important este să îmi găsesc echilibrul pe care îl caut.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne, parca as fi scris eu astea. Sunt in aceiasi situatie, nu pot sa spun nu la nimeni din frica de a nu-i rani si ajung sa fac lucruri care nu imi plac si pe care intr-un final de abandonez ( ca un laș), nu invat suficient si se vede, incep sa ma displac pe mine insumi cand vad ce potential am si lenevesc.


    Uhh, cat de multa asemanare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu cred că amândoi ar trebui să vă acordați ceva timp ca să vă aduceți aminte pentru ce trăiți. Ce scop aveți. Iar când dorința de a-l atinge va fi mai mare decât lenea, delăsarea și alte tentații temporare, veți reuși să creșteți mulțumirea de sine.

    RăspundețiȘtergere

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.