M-am îmbătat și a fost fain!

duminică, mai 20, 2012

Vă spunea și Andy cum m-am îmbătat eu frumos săptămâna trecută și cum am vomat pentru prima oară în câțiva ani.

De ce?
Pentru că am vrut. Am fost puțin influențat, dar nu de asta am făcut-o. Am vrut să fac ceva extrem. Am zis că am chef. Cam imatură faza, dar YOLO!!! (You Only Live Once)

Eu beau!
Dar nu unde mi s-ar putea întâmpla ceva rău. Acasă beau bere, vin, țuică și depinde de ce mai am chef, dar întotdeauna foarte puțin. De amețit m-am mai amețit, dar niciodată îmbătat.

A fost o experiență. Ce mi-a plăcut e că deși beat, nu am avut un hangover după și mi-am amintit tot ce-am
făcut și zis. :) și cum abia mai pronunțam cuvinte. Mi-am permis pentru că eram printre prieteni. Andy era acolo ca să aibă grijă de mine. :))

Vreau să accentuez, nu există o vină. Eu am vrut!

Rob

You Might Also Like

4 comments

  1. Haha, eu am făcut asta cînd am intrat la facultate.

    Vină?! "My heart will go on, my liver may not." :oD

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima oara cand m-am facut praf a fost in clasa a 8a=)) la procopiu la iasi. era pe nationala deci trebuia sarbatorit si ca si tine nu am avut un hangover. adica a doua zi mi-am adus aminte si faptul ca am pupat usa de la camera=))deci.. foarte fain!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu prea pari o persoana care le are cu bautul.. sau.. poate ca da? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu, nu le am cu băutul :) Beau destul de rar și cu moderație.

    RăspundețiȘtergere

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.