Kiddos watched Eurovision

marți, mai 29, 2012

Română
Da, ne-am uitat la Eurovision și ne plăcu. După lungi discuții și o jurizare strictă și „la sânge”, avem plăcerea de a vă anunța câștigătoare premiului de „cea mai gay piesă a concursului”! Ladies and gentlemen, be my guests!
~Andy
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

5 comments

 1. E chiar buna melodia. Aia numai ucraineanca nu e!

  RăspundețiȘtergere
 2. Mecla ei nu mi se pare de ruso-ucraineanca. Probabil e de la coafura.

  RăspundețiȘtergere
 3. Tacsu e congolez.


  Gaitana was born in Kiev, during the Ukrainian SSR, a member state of the Soviet Union (in present-day Ukraine), but subsequently moved to the Republic of the Congo where her father, Klaver Essami, was born. According to the Female Magazine (Ukraine) her father Claver Essami is a chief of the Congo telecommunications.


  http://en.wikipedia.org/wiki/Gaitana_(singer)

  RăspundețiȘtergere

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.