Un nou look fresh

duminică, iunie 24, 2012

Fără scuze pentru pauză asta în care nu am mai scris, fără promisiuni că voi scrie. În funcție de timp, dorință și inspirație, voi vedea cum decurg lucrurile.


Acum să vă spun puțin despre noul design al blogului. Știu că l-am schimbat mai în ultimele câteva luni pentru că aveam nevoie de ceva mai modern, dar și mai simplist. Cu toate acestea nu am ajuns niciodată la o formă care să mă satifacă pe deplin. Mulți dintre voi mă confundă încă cu Andy și invers (da! pe acest blog scriu 2, adică DOI, băieți, în cazul în care nici până acum nu știți) și chit că am explicat, am scris și anunț în legătură cu asta, tot au mai fost confuzii.

Acum am ajuns, pot spune la cea mai bună formă pe care a avut-o blogul ca design. De ce? Pentru că:

  • Este un design, simplu, curat, ușor de citit și accesat. Aș adăuga și frumos.
  • L-am modificat astfel încât să se vadă clar cine scrie articolele (scrie atât sub titlu, cât și la sfârșitul articolelor), din ce categorie face parte articolul și am implementat (din nou) sistemul DISQUS de comentat! (Toată lumea poate comenta, nu vă faceți griji și sper că nu vor mai exista probleme + că va exista o ierarhie a comentariilor!)
  • Noul slider exprimă gânduri și sfaturi menite să inspire, să trezească și să determine schimbarea. Mesajele vor fi schimbate la intervale de timp, dar ideea de bază rămâne aceeași: Noi suntem cei care ne conturăm viața. Noi suntem singurii care avem această putere.
  • Are niște widgeturi mișto, ca cel din sidebar. Și pentru că acum suntem mai sociali ca niciodată: ne găsiți atât pe facebook, cât și pe twitter! Iar noua pagină de Tumblr integrată direct în blog vă va oferi o galerie de fotografii care îmi plac mie. (Se schimbă foarte regulat fotografiile, procesul e automat).
Sper doar să fiu și eu mai motivat să scriu! Am atâtea să vă spun! ATÂTEA!~Rob
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

0 comments

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.