Bendeac, nu fi trist. Se putea și mai rău...

marți, iunie 26, 2012

Nu mai plânge, mamă dragă... Noi știm că tu nu ești gay. Crede-mă, nici nu cred c-aș vrea ca tu să fii gay. Vreodată. Nu că te compătimesc, sau ceva, dar ai deveni doar un alt fanfaron din showbiz care e gay. Măcar că așa ești straight și pui și tu mâna să lupți împotriva discriminării... Dar recunoaște-o și tu, ți-ai făcut-o cu mânuța ta. (Fără TWHS-uri!)Poate am scris vorbe fără noimă pentru voi. Permiteți-mi să vă dezaburesc. Bendeac e acuzat de presă că e gay. Și se plânge pe facebook că a admis că e gay doar-doar l-o lăsa presa în pace (pentru că aparent e atât de important încât eu nu am găsit niciun articol în presa serioasă despre acest zvon zeflemist), dar asta (n.r. presa) tot nu se lasă.

Am și eu o rugăminte, vorbește-i co-antenistului ăla deștept de Dan Negru de problema ta, că el e exemplul de mascul potent și cu picioarele pe pământ. Asta dacă te mai privește în față după declarațiile șoc pe care le-ai făcut. Îți mulțumesc, totuși, pentru propaganda pozitivă pe care ne-o faci. 

... cu înfierarea specifică, atât de înapoiați sunt oamenii aștia? E 2012 totuși... Poate fi ceva mai demodat decât să faci remarci de genul ăsta vis-a-vis de orientarea sexuală a unui om? În orice țară civilizată, lucrurile astea sunt absolut normale.
Zise el, Bendeac Mihai


Aici linkul http://www.a1.ro/showbiz/gossip/mihai-bendeac-suparat-pe-cei-care-il-considera-gay-vezi-ce-mesaj-le-a-transmis-207794.html

P.S.: Acest articol nu e un pamflet, dar asta nu înseamnă că nu trebuie tratat ca atare.

~Rob
"Life is to be painted upon our will."

You Might Also Like

1 comments

  1. :)), Bendeac gay, asta e chiar foarte tare. Nu ca nu ar arata, dar eu nu pot sa ma abtin din ras.

    RăspundețiȘtergere

Arhivă

Ce e AGK?

Am pornit AGK pe cînd aveam 15-16 ani. A trecut ceva timp de atunci și mă tot frămînt pentru că nu mă mai consider un Kiddo. Îmi plăcea enorm să scriu pe atunci. Acum mi se pare că orice aș spune au spus și alții deja, că nu transmit nimic nou. Știu că există alți adolescenți LBGT out there care habar nu au unde să înceapă să citească, să se informeze, care nu știu cu ce se mănîncă toată chestia asta, care nu au curajul încă să admită lor înșiși că sunt gay, darămite să se pregătească de coming out. Iar Another Gay Kiddo ar trebui, poate, să fie locul în care să înceapă să facă fix acest lucru. Viziunea mea de 2 ani încoace e ca AGK să fie un loc în care adolescenții să găsească răspunsuri și opinii.